– Sterk kandidat til jobben som Englands U21-manager

Nicky Butt skal være en av de heteste kandidatene til å overta det engelske U21-landslaget dersom Aidy Boothroyd må forlate jobben i sommer.

Nicky Butt forlot jobben i United-akademiet for kort tid siden for å søke nye utfordringer.

LES OGSÅ: 
Butt i langt US-intervju: – Kanskje vi tok foten bort fra pedalen en kort stund

Siden har Butt blitt koblet til flere trenerjobber, blant annet jobben som U23-manager i Derby, klubben der Wayne Rooney er manager.

Nå skriver de anerkjente Times-journalistene Matt Lawton og Tom Roddy at Butts navn også nevnes i forbindelse med jobben som engelsk U21-sjef om den skulle bli ledig.

Den nåværende sjefen Aidy Boothroyd mislyktes med å ta laget videre fra gruppespillet i U21-EM i 2019, og etter to tap på de to første kampene av gruppespillet i årets U21-EM, begynner det å brenne under beina på Boothroyd. 

SPEIDER ETTER NY JOBB: Nicky Butt skal være en av favorittene til å overta som manager for Englands U21-landslag dersom Aidy Boothroy må forlate jobben i sommer.

Boothroyds kontrakt med FA går ut i sommer, men det er tvilsomt om den blir fornyet, skriver Times som melder at Butt seiler opp som en av de heteste kandidatene til å ta over.

Avisen skriver at Butt har sine beundrere i FA, men at han kan vente seg tøff konkurranse om jobben fra blant andre Lee Carsley og Jason Euell som leder Englands U20-landslag.