– Vi rev dem i stykker

David Moyes var full av beundring for hvordan spillerne hans startet lørdagens kamp mot Fulham.

Manchester United ledet 3-0 etter bare 20 minutter på Craven Cottage, og David Moyes var ikke overraskende strålende fornøyd med hvordan laget hans opptrådte.

– Vi fikk en helt utrolig start. Det så til tider ut som om vi kunne ha revet dem i fillebiter.

Selv om det aldri ble til at United rev i stykker Fulham, og seieren kun ble med to måls margin, var manageren godt fornøyd etter kampslutt, og sa at United er i ferd med å komme seg inn i rytmen nå.

– United starter vanligvis litt tregt, og så blir det bedre ettersom sesongen går sin gang. Spillerne har fantastiske vaner med seg fra tiden under den forrige managere.

Martin Jols kveld ble ikke så ille som det først så ut til, men tap er tap, og Fulham-manageren måtte innse at United var dødelig effektive i starten av kampen.

– Uniteds spisser gled bare gjennom forsvaret vårt, som en kniv gjennom smør, konstanterte Jol.

Moyes fikk se flere skår i gleden i løpet av de 90 minuttene, og manageren ble tvunget til å gjøre tre bytter i pausen på grunn av skader.

-Det hjelper ikke på kontinuiteten når vi måtte endre så mye før vi gikk utpå igjen i andre omgang, og vi spilte ikke like bra resten av kampen.