Sponsorlogo på ermene

Manchester Uniteds kommunikasjonsavdeling bekrefter ny sponsoravtale.

Det dreier seg om det amerikanse Kohler Company, et såkalt livsstilkonsern hjemmehørende i Wisconsin, som har skrevet under på en toårsavtale med rødtrøyene.

I tillegg til en rekke andre aspekter, gir avtalen Kohler rett til å vise frem logoen sin på Uniteds trøyeermer, både på herre- og damesiden.

Ifølge ManUtd.com er Kohler Company ledende på kjøkken- og badeprodukter, og en av verdens største produsenter av energi- og kraftsystemer.

Lanseres 19. juli

Videre heter det at United og Kohler vil feire samarbeidet sammen med United-fans over hele verden når den nye hjemmetrøyen blir presentert den 19. juli. Denne vil bli fremvist i kamp for første gang når United åpner sin USA-tur med treningskamp mot Club America i Phoenix senere samme dag [tidlig morgen, 20. juli, i Skandinavia].

I en kommentar til avtalen sier Uniteds Group Managing Director, Richard Arnold, følgende:

– Det er en glede å ønske Kohler velkommen til Manchester United-familien som ledende partner og vår første ermesponsor for både herre- og damelagene. Trøyen vår er mye mer enn bare noe vi har på oss, den uttrykker fansens lidenskap og tilhørighet til klubben.

Her kan du lese hele pressemeldingen fra klubbens kommunikasjonsavdeling.