Les vårt splitter nye medlemsblad digitalt

116 sider, nytt design og fullstappet med United-stoff.

Sesongens åttende medlemsblad skal være kommet – eller strake være framme – hos deg som er digitalt og Premium medlem.

Dere som er digitale medlemmer har fått bladet som en gave, og hvis dere skulle ønske å skifte permanent til å få medlemsbladet hjem – så kan dere få det gratis hjem helt til neste forfall av medlemskapet. Dette kan du gjøre her.

Er du ikke medlem? Vel, da kan du få bladet ettersendt ved å melde deg inn her.

For bare  82 øre dagen får du alle blader rett hjem, full tilgang til alt på united.no, rett til å kjøpe turer og billetter samt rabatter i nettbutikken og i Manchester.

Det blir et splitter nytt magasin med helt nytt design, ny størrelse og om mulig enda mer eksklusivt innhold enn før.

Til denne utgaven har vi blant annet snakket med Ryan Giggs, Phil Jones, Rene Meulensteen, Bryan Robson, Steve Bruce, Andy Mitten, Martin Edwards, Paul McGuinness, Oliver Kay, Petter Myhre, Geir Jordet, Thore Haugstad, Henning Berg, Alexis Sánchez-tidligere lagkamerat Joel Ekstrand, Clayton Blackmore, Andrei Kanchelskis, Denis Irwin, Brian McClair, Lee Sharpe – og enda flere.

Det er større intervjuer med Phil Jones og Ryan Giggs, og et unikt og eksklusivt tilbakeblikk på 1993-mesterne – 25 år etter at vi endelig vant ligagullet igjen.

Andy Mitten, Rene Meulensteen og Paul McGuinness bidrar med sine spalter, og vi snakker med flere eksperter om hva som må til for å «fikse» Mourinhos United.

Vi har også en splitter ny Manchester-guide, som i hver eneste utgave vil gi deg tips og forslag til din tur til verdens beste by.

Nå kan bladet også leses digitalt.

Slik kan du lese bladet digitalt:

BEST: PC/Mac/Nettbrett: Logg inn på united.no. Velg så “min side” fra øverste høyre hjørne der du enten ser et bilde av deg selv du tidligere har lagt inn eller en tom ansiktsprofil. På “min side” velger du “United Supporteren”. Så velger du riktig sesong (2017/18) og nummer 8 – som altså er det nyeste bladet.

APPEN VÅR ER OPPDATERT:

Ipad app/ Android app: Bladet kan også hentes ned til iPad (og eventuelt også mobil via app. Gå til app store, søk opp “United-Supporteren” og last det ned gratis. Merk: Første gang vil du bli spurt om brukernavn og passord når du blar forbi forsiden, og da må du logge deg inn med brukernavnet og passordet som du bruker på united.no.

Merk: Bladet kan også leses på mobil, men vi anbefaler heller en av de andre løsningene. Om du vil ha det til mobil så finner du det ved å søke opp «United-Supporteren» i din App Store (Apple eller Android)