Spissproblemer for Chelsea

Men Jose Mourinho nekter å deppe foran søndagens visitt til Old Trafford.

Med klubbens toppscorer, Diego Costa ute med hamstringskade, ble det opp til Loic Remy (bildet) å sørge for at hullet etter den naturaliserte spanjolen ble minst mulig synlig da Chelsea tirsdag kveld tok imot slovenske Maribor til gruppespillkamp på Stamford Bridge. Og planen syntes å virke. Etter 13 minutters spill sendte han laget sitt i føringen, og alt var lutter glede hos hjemmelaget – og manager Jose Mourinho.

Jubelen satte seg imidlertid raskt fast i halsen.

Det viste seg nemlig at målscorerens lyske hadde slått seg vrang idet han satte ballen bak gjestenes keeper. Dermed ble det umulig for ham å fortsette.

Nå var ikke Maribor bedre enn at Chelsea plusset på med ytterligere fem scoringer i løpet av oppgjøret, men faktum er at klubben i øyeblikket opplever en aldri så liten spisskrise. 36 år gamle Didier Drogba kom innpå for Remy og er «still going forholdsvis strong», men han er også den eneste spissen Jose Mourinho disponerer over bare en  halv uke før storkampen på Old Trafford. Ifølge Mourinho er ivorinaneren imidlertid ikke i stand til å spille i 90 minutter.

Chelsea FC v NK Maribor - UEFA Champions League
Jose Mourinho har fått litt å stri med.

Likevel nekter Chelsea-manageren å fortvile:

– Vi gråter ikke over skader, sa han etter 6-0-seieren over svake slovenere.

– Vi kan ikke gå og gjemme oss, selv om vi akkurat nå har noen problemer med spillere som ikke er i stand til å spille.

– Onsdag er fridag for oss og legen vår har forbud mot å kontakte meg for å snakke om skader. Jeg vil ikke prate, verken om det eller Man. United. Jeg ønsker ikke å få vite noe.

– Isteden kommer vi til å bruke torsdag, fredag og lørdag til å forberede oss til kampen, og prøve å være så bra som overhodet mulig til møtet med en motstander som vi har veldig, veldig stor respekt for, sa den fargerike portugiseren.