Ti av våre utlånte var i aksjon denne helga.

Pittsburgh 4-1 Atlanta United (2)

Atlanta United 2 spilte natt til mandag borte mot Pittsburgh, et av lagene som kjemper om førsteplassen i den østlige avdelingen på nivå to i USA.

Kampen endte 4-1 til hjemmelaget, ikke helt overraskende.

Connor Stanley startet kampen på benken, men kom innpå i det 79. minutt. På det tidspunktet var det ferdigscoret i denne kampen.

St Johnstone 0-1 Dundee United

Dylan Levitt debuterte med seier for Dundee United. Han spilte hele kampen i en dyp midtbanerolle da det ble seier i Perth.

Reece Devine kom aldri på banen for St Johnstone. Det er tøff kamp om plassen på laget i Devines posisjon, og foreløpig er han ikke i førsteelleveren til Callum Davidson.

Manchester United U23 Training Session
VANT: Dylan Levitt & co.

Aston Villa 2-0 Newcastle United

Aston Villa vant kampen mot Newcastle om Axel Tuanzebes signatur, og lørdag ettermiddag vant de også en fotballkamp mot Newcastle.

Så kan en jo lure på om Tuanzebe kanskje heller burde endt opp i Newcastle, siden han foreløpig er ute av laget i Aston Villa.

Han kom uansett innpå like før slutt i denne relativt komfortable 2-0-seieren på Villa Park.

KOM INNPÅ: Axel Tuanzebe.

Fulham 2-0 Hull City

Det gikk ikke så bra i debuten for Di’Shon Bernard, siden hans straffebom sørget for at Humbershire-laget røk ut av ligacupen i den første runden, men her fikk han sjansen fra start i ligaen.

Gikk det bedre denne gangen? Tja, vi skulle jo gjerne likt å si det, men et under middels Hull-forsvar fikk ikke færre hull i seg av å ha Bernard der, og han må ta på seg mye av skylden for det andre Fulham-målet etter at han mistet balansen på feil tidspunkt.

Så skal det sies at Hull skal ha vært ganske bra defensivt utenom baklengsmålene, så det var ikke helsvart heller.

Bernard pådro seg et gult kort.

Luton Town 0-5 Birmingham City

Tahith Chong har hatt en glimrende start på Birmingham-karrieren, og har fått mye ros etter de kampene han har spilt.

Lørdag ettermiddag tok Birmingham en bunnsolid 5-0-seier borte mot Luton (som hadde startet sesongen godt), og Chong imponerte igjen.

Chong hadde det målgivende innlegget som ga 2-0-scoring, og hadde også et strålende forarbeid til 3-0-målet da han løp med ballen fra langt inne på egen banehalvdel.

Birmingham Mail gir ham bestemannsprisen etter kampen, og karakteren 9 på spillerbørsen, og lurer på hvordan i all verden Birmingham klarte å få hentet Chong til Championship etter nok en kamp hvor de beskriver at absolutt alt gikk gjennom Chong.

Manchester United Pre-Season Training Session
HAR IMPONERT FOR BIRMINGHAM: Tahith Chong.

Doncaster Rovers 0-0 Portsmouth

Doncaster Rovers stod uten poeng etter de tre første kampene, og så kom det første poenget mot et lag som hadde vunnet alle kampene før dette.

Pompey bommet på et straffespark.

Ethan Galbraith har levert godt hittil i Doncaster til tross for den magre poengfangsten, og han var igjen god her. Doncaster Free Press gir ham karakteren 8 på spillerbørsen, best av utespillerne (likt med keeperen) etter det som beskrives som en briljant forestilling. Han skal ha vært god både i gjenvinningsfasen og i avleveringene, og unggutten hadde også noen veldig gode løp.

Mansfield Town 2-3 Bradford City

I en kamp mellom to lag som er ventet å kjempe i toppen av nivå fire denne sesongen, så var det til slutt bortelaget Bradford som endte opp med alle de tre poengene.

Nathan Bishop stod i mål for Mansfield.

Han ser ut til å ha stått en ganske bra kamp. Når det er sagt, så kom vinnermålet på en retur etter en Bishop-redning, men han virker ikke å lastes noe for den returen, og redningen skal ha vært god. Tidligere i kampen hadde han en dårlig klarering som kunne blitt farlig, men den feilen ble han ikke straffet for.

SLAPP INN TRE MÅL: Nathan Bishop.

Stockport County 1-3 Dagenham & Redbridge

Will Fish fikk debuten sin for Stockport mot Dagenham & Redbridge hjemme på Edgeley Park, og det endte med et 1-3-tap i ligapremieren.

Stockport tok tidlig ledelsen, men bortelaget snudde kampen.

Fish ble byttet ut i det 76. minutt. Stockport jaktet redusering, og byttet innpå en mer offensiv spiller.

TAPTE: Will Fish & co.

Alavés 0-1 Mallorca

Facundo Pellistri startet kampen på benken, men kom innpå i det 84. minutt da Alavés desperat jaget mål.

Alavés fikk en spiller utvist i det 66. minutt, og i det 80. minutt gikk Mallorca opp i ledelsen, og det ble bare ett mål i denne kampen.

Alavés står dermed med null poeng etter de to første kampene av denne sesongen. I neste runde spiller de borte mot Valencia.

facundopellistri130321
KOM INN PÅ SLUTTEN: Facundo Pellistri.

Bristol City 0-1 Swansea City

Ethan Laird hadde et bra innhopp i Swanseas tap mot Stoke i midtuka, og fredag kveld fikk han spille fra start for første gang i Swansea-drakta, i bortekampen mot Bristol City.

Swansea trengte et godt resultat siden ett poeng på de første tre kampene ikke var så imponerende, og her ble det en langt triveligere kveld for Swansea, som vant 1-0 på Ashton Gate.

Laird, som fullførte hele kampen, hadde en ganske bra kamp for Swansea ut fra hva vi kunne se, selv om vi nok har sett ham enda bedre og mer effektiv offensivt tidligere. Laird var involvert i forarbeidet til kampens eneste scoring – joda, han kan ikke akkurat ta mye av æren for den scoringen, men han bidro uansett til at Swansea hadde ballen. Det virker på Twitter som om reaksjonene til Lairds kamp er gode fra både United-fans og Swansea-fans.

Swansea-journalist Ian Mitchelmore var også fornøyd.

– Han har vært glimrende i kveld, skrev Mitchelmore om Laird i livebloggen fra kampen hos lokalavisa etter at Swanseas vingback hadde skaffet nok et frispark for Swansea. I spillerbørsen etterpå fikk Laird karakteren 8.

ETHAN LAIRD: Gjorde det godt under Russell Martin i MK Dons i fjorårssesongen. Fredag kveld var Laird med på Martins første ligaseier som Swansea-sjef.

Andre:

• Andreas Pereiras Flamengo spilte søndag kveld 1-1 borte mot Ceara, men vår mann var ikke klar til å bli med i denne kampen.