– Spiller gjerne på midtbanen

Med Mikael Silvestre på venstrebacken, fikk Patrice Evra sjansen som venstreving på Wembley. Det jobben kan han tenke seg flere ganger.

Evra spilte en god kamp på kanten, og var blant annet sterkt involvert i angrepet som førte til 1-0-målet etter vel en halvtime.

Den lynraske franskmannen er ikke ukjent med å bekle midtbanens venstreflanke. Som Monaco-spiller ble han stadig vekk benyttet i denne posisjonen, ja, selv på det franske landslaget har han vært tildelt oppgaven som breddeholder.

Til franske L’Equipe sier Evra at han heller ikke har noe imot å påta seg midtbanejobben hvis det igjen skulle bli aktuelt.

«Det gir jo laget laget flere muligheter,» sier han. «I tillegg øker det mine egne sjanser til en plass i startelleveren.»

Evra gir også uttrykk for glede over at United allerede har sikret seg sesongens første trofé, men medgir samtidig at det vil bli tøft å forsvare Premier League-tittelen.

«Men vi er nødt til å forsvare den, vi har ikke noe valg. Samtidig har alle hentet inn forsterkninger, så å vinne mesterskapet vil bli vanskeligere enn noensinne,» mener 26-åringen fra Dakar.