fred240322g

Fred-skudd styrt i mål av Richarlison

Sør-Korea 1–5 (1-2) Brasil

Fred spilte mesteparten av kampen da Brasil torsdag ettermiddag vant 5-1 borte mot Sør-Korea i en privatlandskamp.

Han var sterkt involvert i det første målet: Etter rundt seks minutters spill sendte nemlig Richarlison Brasil opp i ledelsen da han styrte et lovende Fred-skudd inn i mål. Fred ble først kreditert målet, men det ble raskt tydelig at det var Richarlison, og ikke en sørkoreaner, som hadde forandret retning på skuddet.

Bordeaux-spiss Hwang Ui-jo utlignet etter en halvtime, men noen minutter før pause var Brasil tilbake i ledelsen etter et Neymar-straffespark. Det var Alex Sandro som ble felt, og det ble han også i andreomgangen, og i det 57. minutt økte Neymar ledelsen til 3-1 med sitt andre straffespark.

Coutinho scoret Brasils fjerde med ti minutter igjen, og like etterpå ble Fred byttet ut. Gabriel Jesus la på til 5-1 på overtid.

Alex Telles var ubenyttet innbytter, og kom vel ikke nærmere førsteelleveren av at Alex Sandro bidro godt offensivt i denne kampen.

Senere torsdag kan spillere som Anthony Elanga, Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, Diogo Dalot og Hannibal Mejbri være i aksjon for sine respektive landslag.