– Spikeren i kisten for Rooney

MANCHESTER: Roy Keane er sikker på at Wayne Rooney er ferdig i klubben i sommer.

Kapteinen Wayne Rooney var tilbake i troppen til Uniteds kvartfinale i Europa League mot Anderlecht.

Selv om Rooney var blant spillerne som varmet opp store deler av 2. omgang, ble han sittende på benken selv da Zlatan Ibrahimovic ble skadet i sluttsekundene av ordinær tid.

– Dette er slutten

Nå er den tidligere United-kapteinen Roy Keane sikker på at det snart er kroken på døren for klubbens nåværende kaptein.

– I det store bildet så er dette slutten for Rooney i United. Han vil nok bidra i sesonginnspurten, men dette var den siste spikeren i kisten for ham, sier Keane om Mourinhos avgjørelse om ikke å bytte inn spissen da Ibrahimovic måtte ut med skade.

SKADET: Selv da Zlatan Ibrahimovic måtte ut med skade, ble Wayne Rooney sittende på benken. – Dette var den siste spikeren i kisten hans, sier Roy Keane om Rooneys United-karriere.

– Han må være rasende, konkluderer Keane i ITVs oppsummering av kveldens Europa League-kamper.

Kan bli viktig i innspurten

Wayne Rooneys form denne sesongen har slett ikke vært oppløftende. De siste ukene har kapteinen også slitt med skade og er inne i sin vanskeligste periode i United-karrieren siden han kom til klubben i 2004.

Selv om det er uvisst hvor lenge Zlatan Ibrahimovic vil være ute med skade, er det lite trolig at José Mourinho vil bruke helten fra Anderlecht-kampen, Marcus Rashford i hver eneste kamp.

Det kan åpne for at Rooney kommer til å få sine sjanser i innspurten av en lang og hektisk sesong for United. Likevel mener altså Keane at Rooneys karriere på Old Trafford snart er over.

Om Rooneys United-karriere muligens snart er over kan det samme ikke sies om Marcus Rashford. Unggutten ble nok en gang den store helten på Old Trafford med sin sene scoring.

Rashford slet med antydning til krampe i begge beina da ekstraomgangene startet, likevel var det unggutten som stjal overskriftene da han sendte United til semifinalen.

Fredag får vi vite hvem som blir Uniteds motstander.

I bollen sammen med United ligger franske Lyon, nederlandske Ajax og Celta Vigo fra Spania.