Spania og Italia cruiser videre

OPPDATERT: De Gea fikk 90 minutter mens Darmian satt på benken fredag kveld.

Fredag kveld var både Italia, med Matteo Darmian på benken, og Spania, med David De Gea mellom stengene, i aksjon – mot henholdsvis Albania og Israel.

Ander Herrera satt, i likhet med Darmian, på benken hele oppgjøret.

Både Spania og Italia vant sine kamper, og de to kjemper nå i toppen av gruppe G.

Spania 4-1 Israel: De Gea fra start, Herrera på benk

Spanjolene møtte et Israel-lag som har vunnet tre av sine fire første kamper, men måtte se seg slått av et sterkt Spania-lag med Ander Herrera på benken og De Gea i buret.

Det tok bare 13 minutter før David Silva scoret de rødekleddes første mål, før Vitolo doblet til 2-0 like før pause. Etter hvilen økte Diego Costa til 3-0 før Lior Rafaelov reduserte til 3-1 med et knapt kvarter igjen å spille. Isco punkterte imidlertid kampen minutter før slutt da han satte inn 4-1.

Det skjedde på dødball. Et frispark traff hodet til en israelitt som headet i nærmeste stolpe. Deretter smalt Rafaelov returen knallhardt i nettaket fra 12 meter mens De Gea fremdeles lå henslengt i gresset etter redningsforsøket på første avslutning (se video nedenfor).

Spanjolene gjorde sitt siste bytte da Iago Aspas kom inn for Vitolo med seks minutter igjen, og dermed måtte Herrera se hele oppgjøret fra benken.

Spania møter Frankrike til treningskamp tirsdag kveld.

Italia 2-0 Albania: Darmian på benken

Italia tok imot Albania på Stadio Renzo Barbera fredag kveld, og vant komfortabelt etter scoringer fra Daniele De Rossi og Ciro Immobile.

Uniteds Matteo Darmian satt hele kampen på benken da Italia ikke foretok seg noen bytter.

Som nevnt er de jevnt i toppen av gruppe G, men Spania er såvidt foran italienerne med bedre målforskjell.

Deres neste oppgjør er treningskamp mot Nederland tirsdag.