Ronaldo-gjensyn i USA

BEKREFTET: United skal møte Real Madrid, Barcelona og Manchester City i sommer.

Manchester United-fansen trenger ikke å vente på at Premier League skal starte for å få servert godbitene i sommer.

Jose Mourinho og Manchester United skal nemlig ut i gigantoppgjør mot Real Madrid, Barcelona og Manchester City på USA-turen i sommer.

Det ble bekreftet sent tirsdag kveld.

Programmet

United skal i alt spille fem kamper i USA.

Foruten kampene i International Champions Cup mot de to spanske storlagene samt byrivalene City, skal United møte LA Galaxy og Real Salt Lake.

Slik er programmet:

  • 15. juli: LA Galaxy – Stubhub Centre i Los Angeles.
  • 17. juli: Real Salt Lake – Rio Tinto Stadium i Utah.
  • 20. juli: Manchester City* – stadion ikke bekreftet.
  • 23. juli: Real Madrid* – Levi’s Stadium i Santa Clara.
  • 26. juli: Barcelona* – FedEx Field i Washington DC.

* International Champions Cup

Gjensyn med Real Madrid

Kampen mot Manchester City innleder International Champions Cup, og de to Manchester-lagene barker sammen 20 juli.  Stadion og tidspunkt for denne kampen er så langt ikke bekreftet.

– Turneer er avgjørende for lagets forberedelser til sesongen, og vi møter motstand av ypperste klasse på arenaer fra øverste hylle, noe som sikrer ideelle forhold for manageren og laget, sier Ed Woodward til klubbens TV-kanal.

– Alle gleder seg til turneen, og det gir oss en mulighet til å spille foran noen av de millionene av United-supportere vi har i USA.

(artikkelen fortsetter under bildet)

I KINA: United og City skulle møtt hverandre i Kina forrige sommer. Kampen ble avlyst på grunn av dårlig baneforhold.

United og City skulle for øvrig møtt hverandre i Asia sist sommer også, men en elendig bane gjorde at både Jose Mourinho og Pep Guardiola sa tvert nei til å spille kampen.

Nå ser det imidlertid ut til at kampen vil bli spilt og etter å ha målt krefter med byrivalen, venter Real Madrid den 23. juli på Levi’s Stadium i Santa Clara i California for Jose Mourinho og hans menn. Det blir et gjensyn med klubben Mourinho trente før han vendte tilbake til England. Oppkjøringskampen spilles tre år etter at lagene satt ny tilskuerrekord for en fotballkamp i USA med 109.318 tilskuere til stede.

Tre dager senere avsluttes turen med oppgjøret mot Barcelona i Washington. Også en klubb Mourinho har vært en del av trenerapparatet i da han var yngre. Forrige gang lagene møttes, i 2015, vant United 3-1 i en oppkjøringskamp i California.