Solskjærs signeringer: Det gnistrer av «nye» United

Da Ole Gunnar Solskjær overtok så var United langt, langt bak de beste i England og Europa.

Det kan fortsatt diskuteres hvor mye nærmere United egentlig er, men hvis det er én ting som har vært viktig for nordmannen og United er det at det har vært og blitt færrest mulig bom på overgangsmarkedet.

Med for mange bom vil det være sjanseløst å ta igjen det forspranget de andre hadde.

Seks klare førstelagssigneringer

Så langt har nordmannen fått sju ordentlige signeringer, hvorav seks må sies å være tiltenkt en klar rolle på førstelaget – Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Alex Telles, Donny van de Beek, Bruno Fernandes og Edinson Cavani.

I tillegg har United kjøpt Daniel James, men utgangspunktet der var stallfyll, enda et alternativ, noe han også har blitt.

United har også hentet inn unge Facundo Pellistri, mens en annen unggutt, Amad Diallo, kommer i januar.

Det interessante er at de seks største signeringene til Solskjær, Maguire, Wan-Bissaka, Telles, Van de Beek, Fernandes og Cavani ikke hadde fått noen minutter sammen før WBA-kampen for en drøy uke siden.

DONNY OG BRUNO: To av Solskjærs signeringer som må sies å være tiltenkt en rolle på førstelaget.

5-0 på en drøy kamp

En drøy uke etter står de nå med 109 minutter med spilletid sammen, og effekten er rett og slett fantastisk.

Med de seks på banen har United ikke sluppet inn ett eneste mål, mens det har blitt scoring fremover på banen hvert 22. minutt.

Det er sensasjonelle tall.

De fikk 11 minutter sammen mot WBA, og fullførte den delen av kampen med 0-0.

Deretter startet de seks for første gang sammen mot Basaksehir i midtuka, og da førstemann ble byttet ut etter 59 minutter hadde United maltraktert tyrkerne med en kjapp 3-0-ledelse.

Mot Southampton fikk de så 39 minutter sammen i 2. omgang, og sørget da for at 2-0 ble til 2-2 før Telles ble byttet ut seks minutter før full tid.

Totalt altså 5-0 over tre kamper og 109 minutter.

Så vil det alltid være en del meninger om hvor gode United er kollektivt og individuelt og om alle disse er gode nok, men hvis de fortsetter på samme måte så er det mye jubel i vente for United-supporterne.