Solskjær tror McTominay er med i troppen mot Watford

BRUGGE: Ole Gunnar Solskjær kan snart få et aldri så lite luksusproblem på midtbanen. United-manageren spår at Scott McTominay er med i troppen mot Watford søndag.

– Scott er nok med i troppen mot Watford. Han hadde en hviledag torsdag, så vi må vurdere det grundig på fredag, forklarte Solskjær etter 1-1-kampen i Europa League mot Brugge.

McTominay var en av Uniteds viktigste spillere før han pådro seg en leddbåndsskad i kneet mot Newcastle i desember.

– Ikke overrasket

– Gutten har det største hjertet av alle, sa Solskjær da han bekreftet skaden til McTominay etter seieren mot Newcastle.

MÅLFARLIG: Scott McTominay har en fortid som spiss. Her jubler midtbanespilleren over scoring mot Brighton på Old Trafford i november.

Etter Europa League-dysten på Jan Breydelstadion påpekte Solskjær at han ikke var overrasket over at skottens rehabilitering har gått relativt raskt med tanke på skadeomfanget.

McTominay returnerer én uke tidligere enn antatt.

– Nei, jeg er ikke overrasket i det hele tatt. Det er den typen han er. Han er fysisk sterk og en leder som hever alle rundt seg, sier Solskjær.

Med både McTominay og Paul Pogba ute av spill har Fred og Nemanja Matic spilt mer eller mindre fast. Etter Bruno Fernandes’ overgang til United har manageren et aldri så lite luksusproblem.

Bruno Fernandes har storspilt i de tre kampene han har vært involvert i, mens Fred for alvor har begynt å vise hva som bor i ham. 

Solskjær ser naturligvis frem til å kunne ha McTominay tilbake på laget.

Gir midtbanen en ny dimensjon

– Han vegrer seg aldri for å takle og han er en spiller som gir oss flere muligheter. Han kan ligge dypt sammen med Nemanja eller Fred, og han kan komme på offensive løp. Husk at Scott var spiss da han var yngre, så han vet å komme inn i boksen og avslutte om muligheten byr seg.

SNART KLAR: Scott McTominay og Axel Tuanzebe i aksjon på Uniteds treningsleir i Marbella i vinterpausen. Ole Gunnar Solskjær tror skotten vil være med i troppen til søndagens kamp mot Watford.

United har spilt 13 kamper uten McTominay etter skaden han pådro seg mot Newcastle 2. juledag. Det har resultert i seks seirer, fire tap og tre uavgjort.

Med McTominay tilbake blir Uniteds midtbane utvilsomt forsterket før den viktige innspurten i Premier League, og ikke minst i utslagsrunden i Europa League.