Solskjær håper at Herrera ikke starter mot United

I et ekslusivt intervju med klubbens hjemmeside skryter Ole Gunnar Solskjær hemningsløst av Ander Herrera. United-manageren sier at han ønsker spanjolen alt godt, men ikke i kveld.

– Forhåpentligvis starter han ikke (siden han er god). Han er et flott menneske, profesjonell og kommer godt overens med de andre spillerne. Jeg har selv holdt kontakt med ham. Han er et menneske og en spiller du unner alt godt.

– Han spiller fotball for de riktige grunnene. Som sagt ønsker jeg ham alt godt, men ikke før etter kampen.

Både Paul Pogba og Anthony Martial var på landslagsoppdrag for Frankrike forrige uke. Frankrike spiller hjemmekampene sine i Paris, og dermed vender de «hjem» i kveld. Solskjær tror det kan få dem til å yte det lille ekstra.

– Jeg tror det vil inspirere alle. Det at Paul og Anthony er «hjemme» setter litt krydder på det. Franske spillere ønsker å gjøre det bra på denne fantastiske stadion, og alle er klare for kamp.

TILBAKE TIL HJEMLANDET: Paul Pogba og Anthony Martial.

Ole Gunnar Solskjær tror ti poeng vil være nok for å gå videre fra gruppespillet i Champions League, men erkjenner at United har havnet i en tøff gruppe. Poeng borte mot den tapende Champions League-finalisten forrige sesong vil selvfølgelig være en fantastisk start.

– Det bør være nok, men det er en vanskelig gruppe. Jeg husker at i 1999 hadde alle lagene to seire og fire uavgjorte, og man gikk videre på målforskjell. Man kan selvfølgelig ikke få ti poeng i kveld, men vi har sjansen til å få en god start.

Før oppgjøret mot PSG er det både positive og negative nyheter på skadefronten. Axel Tuanzebe er tilbake og kan bli kastet rett til «ulvene» dersom han får sin første kamp i 2020 i kveld. Eric Bailly og Harry Maguire er ikke med til Paris.

– Det er alltid hyggelig å ønske spillere tilbake etter skader eller operasjoner, og Axel har jobbet veldig hardt. Det er fint å ham tilbake.

Edinson Cavani er ikke skadet, men mangler kamptrening. Det er grunnen til at uruguayaneren ikke er med til møte med gamleklubben.

– Han er i form, men han tenger å spille fotball med resten av spillerne, og øve på de situasjonene. Han har ikke alt på plass for å være spilleklar. 

Les også: Våre vurderinger om laget mot PSG