Solskjær: – Gjør det vi kan for å beholde dem

BRUGGE: Ole Gunnar Solskjær sier klubben gjør det de kan for å beholde Angel Gomes og Tahith Chong.

Både Gomes og Chong har kontrakter som går ut etter inneværende sesong, men  Solskjær røper at klubben er i dialog med begge to.

– Vi gjør det vi kan for å beholde dem. I løpet av et par år vil de bli veldig gode spillere, og holdningene deres har vært upåklagelig, sier Solskjær. 

Både Chong og Gomes har fått sine muligheter denne sesongen.

VIL BEHOLDE HAM: Ole Gunnar Solskjær sier United fremdeles er i dialog med Tahith Chong og Angel Gomes med tanke på en kontraktsforlengelse.

Chong har fått fire kamper fra start og ytterligere fire som innbytter. Gomes har tre kamper fra start med tre som innbytter.

Men ingen av dem har overbevist, og både Chong og Gomes skal ha vegret seg for å signere nye kontrakter med klubben.

I januar ble det rapportert at Chong har bestemt seg for å forlate United. Inter og Juventus skal være interesserte i nederlenderen. De italienske klubbene skal være villige til å tilby 20-åringen en femårskontrakt med en ukelønn på 50 000 pund og en betydelig signeringsbonus. Gomes skal på sin side være ønsket av Barcelona.

STORTALENT: Angel Gomes har blitt beskrevet som et enormt talent, men har bare delvis innfridd når han har fått muligheten på førstelaget denne sesongen.

Da United møtte Brugge i Europa League var ingen av dem med i troppen. I stedet spilte de for Uniteds U23-lag mot Brugges juniorlag i en 2-0-seier tidlig torsdag ettermiddag. 

Chong scoret et av Uniteds mål, mens James Garner besørget det andre,

– Tahith scoret i dag og ville heller spille enn å reise hit bare for å se på kampen fra tribunen. Han fikk sjansen i FA-cupen mot Wolverhampton og spilte bra, sier Solskjær om Chong.