Solskjær: – Dette kommer til å bli fantastisk

Endelig får Edinson Cavani, Bruno Fernandes og resten av United-gutta spille foran tilskuere på Old Trafford.

Tirsdag skjer det Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap nok har gledet seg til i over ett år – å spille foran publikum på Old Trafford. 10 000 supportere er klare til å heie frem de rødkledde når Fulham besøker Drømmenes Teater.

– Fantastisk, sier Solskjær til MUTV før kampen, halvveis overdøvet av syngende tilskuere.

Du bare føler stemningen og atmosfæren med en gang når du går ut til den syngingen her.

United-treneren forteller at han er glad for at klubben endelig er på vei mot målet, nemlig å fylle med omtrent 76 000 mennesker igjen.

– Vi vet at dette er forskjellig fra et fullt Old Trafford. Det kommer til å bli flott, men dette kommer også til å bli fantastisk.

Fans
ETTERLENGTET: Endelig er supporterne tilbake på Old Trafford.

Med tilskuerne tilbake på tribunen mønstrer kristiansunderen et sterkt lag. Nordmannen gjør tre bytter på laget som røk på en 4-2-smell mot Liverpool foregående uke.

Axel Tuanzebe og Mason Greenwood erstatter Eric Bailly og Marcus Rashford, mens David de Gea tar Dean Hendersons plass mellom stengene.

Solskjær er klar på at hans gutter er klare for å ta de tre poengene som vil sikre ligasølv.

– Vi vil vinne kampen. Vi har lyst til å sette ut et lag som kommer til å prestere godt. Etter de siste ukers skuffelse, må vi ta steget opp. Vi må bygge selvtillit.

Lagoppstillingen inneholder også Luke Shaw og kaptein Bruno Fernandes som har blitt kåret til årets beste United-spillere av henholdsvis egne lagkamerater og United-supporterne.

Det er to prisvinnere Solskjær er godt fornøyd med.

– Begge har hatt fantastiske sesonger og de er verdige vinnere, så gratulerer til dem, sier nordmannen, idet han nærmest blir overdøvet av syngende United-fans.