Også Fred og McTominay skadet – «ser vanskelig ut» for Maguire

Det ser ut til at Ole Gunnar Solskjær må klare seg uten sin kaptein under Europa League-finalen om en uke.

Det var naturligvis de 10 000 supporterne tilbake på Old Trafford som tok mest av fokuset under Uniteds møte med Fulham tirsdag, men TV-bildene fra Manchester viste også en Harry Maguire som fortsatt gikk på krykker, bare åtte dager før Europa League-finalen mot Villarreal.

Det er nok bekymringsverdig for Ole Gunnar Solskjær, etter at hans United-lag gikk på et nytt skuffende poengtap mot Fulham, etter et sent bortemål på Old Trafford.

– Ser vanskelig ut

Nå kan det tyde på at Solskjær må klare seg uten sin kaptein under finalen i Gdansk onsdag neste uke.

– Det ser vanskelig ut, for å si det sånn, uttaler Solskjær til Bein Sports når han blir spurt om midtstopperen har en sjanse til å spille mot Villarreal.

Maguire skadet seg under 3-1-seieren over Aston Villa, og Solskjær har fra før av uttalt at 27-åringen uansett ikke vil være å se i resten av lagets ligakamper denne sesongen.

Mags (2)
NEI OG NEI: Harry Maguire måtte se Uniteds 1-1-kamp mot Fulham fra tribunen, etter skaden han pådro seg mot Aston Villa.

Solskjær opplyser også om at midtbaneduoen Fred og Scott McTominay har pådratt seg småskader etter tirsdagens kamp.

– Jeg må se an hvordan de har det. Dessverre måtte Scott gå av, mens Fred ikke ser bra ut når han beveger seg. Men vi har ti dager, så forhåpentligvis kommer vi til å ha klare alle som var tilgjengelig i dag.

Solskjær utelukker heller ikke at Anthony Martial er tilbake til finalen.

– Anthony har vi fortsatt et lite håp for.

Antydet at han vil hvile spillere før finalen

Før den tid har dog United én kamp igjen, nemlig serieavslutningen borte mot Wolverhampton søndag. Etter tirsdagens resultater, kommer de rødkledde til Molineux vel vitende om at andreplassen er satt i stein.

Solskjær får spørsmål om han nå kan tillate seg å hvile sine beste spillere til helgen, noe nordmannen antyder at han vil gjøre.

– Vi har lyst til å gå inn i finalen i god forfatning, selvfølgelig.

Før tirsdagens kamp ble det spekulert i at Solskjær ville sette opp et lag tilnærmet likt det han tenker å starte i Gdansk til uken, men United-treneren selv forklarer at lagoppstillingen mot Fulham utelukkende handler om fordeling av minutter.

– Dette var et laguttak i slutten av sesongen. Noen spillere trenger minutter, andre trenger hvile, sier nordmannen, som også avkrefter at tirsdagens keepervalg har noen innvirkning på finalelaget:

– Jeg har to veldig gode keepere og de siste seks ukene har de mer eller mindre alternert hver kamp. Begge er klare og begge gjør det bra. 

deful
VINKET TIL FANSEN: Tirsdag kunne David de Gea endelig spille foran publikum på Old Trafford.

Kristiansunderen viser også til at Villarreal nå har fått fordelen av ett døgns ekstra hvile før onsdagens finale. La Liga har flyttet flere av kampene i siste runde til lørdag, istedenfor søndag. Ifølge ESPN skal deler av grunnen være oppfordringer fra Villarreal.

– Det er godt gjort av La Liga å flytte en hel runde til lørdag, for å gi Villarreal en ekstra dag til forberedelser, uttaler nordmannen.

– Vi må bare se hva vi gjør på søndag.