– Solskjær bad meg om å spille mer fremover

Nemanja Matic håper Solskjær får jobben – og prøver å svare på hva som er annerledes under nordmannen.

Det ryktes at Ole Gunnar Solskjær kan få Manchester United-jobben denne uka, og i så fall blir i alle fall Nemanja Matic glad.

– Jeg mener han er en veldig god manager. Men du må også si at han jobber veldig godt sammen med Mike, Michael og Kieran. De jobber som et lag, det er ikke bare Ole. Det er folk bak ham som hjelper oss, siteres han på av ESPN.

– Jeg kommer til å bli glad hvis han blir værende, og jeg håper det skjer.

LAGARBEID: Det handler ikke bare om Solskjær, men også om folkene nordmannen har rundt seg.

– Det ble enklere etter Cardiff-seieren

Serberen peker på selvtillit som en viktig faktor i snuoperasjonen.

– Selvtilliten er høyere når du har gode resultater. Spesielt for vårt lag er selvtillit veldig viktig siden vi har mange unge spillere.

– Det ble enklere etter å ha vunnet et par kamper under Ole. For å være ærlig vet jeg egentlig ikke akkurat hva han har forandret, men etter Cardiff-seieren var det enklere for oss å spille.

Noen forandringer har vært ganske åpenbare i måten United spiller på, og i januar hadde vi en sak der vi skrev om forskjellene i måten nettopp Nemanja Matic (og Ander Herrera) spilte på under nordmannen – den kan en lese her. Tallene den gang passer bra med hva Matic sier om instruksene fra Solskjær.

– Han bad meg om å spille mer fremover, og om å spille spillet mitt. Hver kamp har han vist meg noen videoer om hva jeg har gjort bra, og hva jeg kan forbedre. Jeg prøver å utføre det han ønsker fra meg.