Solid av Lingard, Rashford anonym

Blanda drops for de fire United-gutta som var i aksjon på Wembley tirsdag kveld.

Jesse Lingard og Juan Mata startet landskampen på Wembley mellom England og Spania, mens Marcus Rashford og Ander Herrera kom inn etter pausen.

Det virker unektelig som Lingard stortrives på Wembley. I mai banket han inn vinnermålet i FA-cupfinalen mot Crystal Palace og i Charity Shield-kampen mot Leicester i august scoret han etter et fantastisk soloraid.

Mye involvert

Mot Spania viste Lingard seg nok en gang fra en positiv side i engelsk fotballs storstue med en solid 1. omgang.

– Lingard har fremdeles mye å lære på dette nivået, men han fremstod på en oppløftende måte. Han ønsket hele tiden å være involvert i spillet og spilte en solid kamp, trolig hans beste for England, sier Sky Sports ekspert og tidligere landslagsspiller Terry Butcher.

Han gir Lingard 7 av 10 mulige poeng på spillerbørsen. Det samme gjør BBC, mens Telegraph beskriver Lingards innsats som «Outstanding» og gir ham 8 av 10.

Lingard var en av fem England-spillere som spilte hele kampen, mens Marcus Rashford erstattet målscorer Jamie Vardy etter 67 minutter uten å få utrettet stort.

GettyImages-623411566
KLARE TIL HELGEN: Marcus Rashord (t.v) og Jesse Lingard depper etter en Spania-scoring. Begge to kom imidletid fra landskampen uten skader og er klare til helgens dyst mot Arsenal.

Juan Mata startet kampen for Spania, men gjorde seg ikke spesielt bemerket og ble erstattet av målscorer Iago Aspas etter pause.

Herrera-debut

Ander Herrera har vært blant lyspunktene på United denne sesongen og fikk sin landslagsdebut da han kom inn for Thiago etter en knapp time. Midtbaneterrieren var med på den dramatiske redningsaksjonen i sluttminuttene da Spania berget uavgjort.

England tok ledelsen ved Liverpools Adam Lallana på straffespark, før Jamie Vardy headet inn 2-0. I det 89 minutt reduserte Aspas før Isco på overtid av overtiden reddet 2-2 for Spania.