Husker du forrige gang United snudde en kamp etter å ha ligget under?

Søndag kveld spilte mannskapet til José Mourinho sesongens tredje storkamp i Premier League.

Mot Liverpool og Tottenham ble det fire poeng og null baklengsmål, men på Stamford Bridge sendte Álvaro Morata United inn i den 13 dager lange ligapausen med et bittert nederlag.

– Idéen var å få inn en tredje kreativ spiller, men Chelsea svarte med å slenge inn det de hadde av defensive krefter, og da ble det vanskelig for Martial og Rashford å spille seg gjennom.

De tre United-stopperne etterlot seg store rom da de ved flere anledninger rykket ut for å støte på Eden Hazard og betalte prisen ti minutter etter hvilen da Morata fikk styre ballen umarkert i mål bak David de Gea.

På sidelinjen reagerte Mourinho umiddelbart, og ga for første gang United-fansen en angrepstrio med Romelu Lukaku, Marcus Rashford og Anthony Martial.

Likevel klarte aldri United å hente frem en snuoperasjon av den typen Sir Alex Ferguson ble berømt for.

Og det er ikke første gang.

Under José Mourinho har nemlig Manchester United kun maktet å snu 2 av de 19 kampene der motstanderen har scoret først.

I Premier League har det kun vært én snuoperasjon i 2016/17- og 2017/18-sesongen. Den fant sted på forrige nyttårsaften da Martial og Paul Pogba med to scoringer på like mange minutter sørget for 2-1-seier mot Middlesbrough på Old Trafford rett før slutt etter at Grant Leadbitter hadde sendte bortelaget i ledelsen.

Den andre gangen United snudde tap til seier var da Rashford og Zlatan Ibrahimovic vendte til 2-1-seier mot Blackburn 19. februar i FA-cupen. Da hadde Danny Graham sendt hjemmelaget i ledelsen etter 17 minutter, uten at det sendte Championship-laget videre til neste runde.

FRA TAP TIL SEIER: To United-supportere feiret sammen med United-spillerne etter vinnermålet til Zlatan Ibrahimovic på Ewood Park.

Til sammen har United kommet under med 0-1 ved tolv anledninger i 2017 med to seirer, fem uavgjort og tolv tap som fasit.

NB! Oversikten ovenfor viser kun Premier League. I tillegg har United kommet under i følgende kamper:

Real Madrid 1-2 (Supercup), Chelsea 0-1 (FA-cup), Blackburn 2-1 (FA-cup), Hull 1-2 (ligacup), Fenerbahce 1-2 (Europa League), Feyenoord 0-1 (Europa League).