– Sneijder må godta tilbudet vårt

Klar tale fra Sir Alex Ferguson.

Daily Mail-journalist Bobb Cass skal være én av få journalister som fortsatt kan få noe eksklusivt fra sir Alex Ferguson.

Og det han skriver i natt er interessant.

Ifølge Cass´ Daily Mail-sak så har Inters nederlender et kontraktsforslag fra United liggende.

– Hvis han vil komme hit så må han akseptere vårt kontraktstilbud. Hvis ikke så har vi andre alternativer i tankene. Vi er ferdige med å prate, blir Ferguson sitert på.

Så spørs det da – om Sneijder virkelig vil til United og godtar klubbens kontraktsforslag. Fergusons uttalelse kan tyde på at hvis nederlenderen godtar det – så har United allerede en avtale på plass med Inter.

Anderson erstatter Scholes?

Hvis ikke virker det, ifølge artikkelen, som om Anderson får ansvaret med å erstatte Scholes.

– Gutten er et fantastisk talent, og vi forventer at han blir en nøkkelspiller dene sesongen. Han har god fotballforståelse, har utviklet seg voldsomt og kommer til å bli mye bedre. Han scoret fire mål for oss forrige sesong. Hvis han kunne øke det til åtte-ni mål denne sesongen vil det være av enorm betydning for oss, sier Ferguson.

– Kan bli viktig

Han krysser også fingrene for at Darren Fletcher kan finne tilbake til formen som gjorde ham til Uniteds beste midtbanespiller i 2009/10-sesongen.

– Vi kommer til å savne Scholes, men hvis vi får Fletcher tilbake i sin beste form så vil det også være veldig verdifullt for oss. Han er perfekt for United, sier Ferguson.