Tre grusomme minutter ødela alt

KAMPREFERAT: En dårlig dag på jobben for United, etter at United begynte å dele ut julegaver til Watford noen minutter ut i andreomgangen.

Uniteds buss kom litt for sent til Vicarage Road, og slik var også andreomgangen for United – United kom rett og slett litt for sent i gang med andreomgangen, og to raske mål ødela dagen.

Watford vant 2-0 etter feil fra henholdsvis David de Gea og Aaron Wan-Bissaka.

Martial fikk den første sjansen

Det startet jevnt, og i kampens sjette minutt var det Martial som fikk kampens første sjanse, da han etter et lavt innlegg fra James fikk skutt. Dessverre gikk avslutningen like utenfor.

United hadde et lite overtak i åpningsfasen, men utenom Martial-sjansen så uteble de store sjansene.

Watford var også frempå ved noen ganger med farlige overganger, men United klarte å forsvare egen boks nok til å hindre Hornets i å komme seg til avslutninger – med unntak av en situasjon hvor ballen havnet i Uniteds mål, men hvor dommer Lee Mason allerede hadde blåst for keeperangrep. Det er kanskje en regel de har begynt med nå etter Everton-kampen…?

HADDE KAMPENS FØRSTE SJANSE: Anthony Martial.

Lingard nær scoring

Førsteomgangs største sjanse kom etter at Anthony Martial spilte gjennom Jesse Lingard på nydelig vis, og Lingards lobb over keeper var brukbar – men dessverre gikk den like over mål også.

Kort tid etterpå hadde Doucouré en heading som gikk ikke langt utenfor.

Det ebbet uansett ut i en målløs førsteomgang.

JESSE LINGARD: Nær 1-0-scoring.

Tabber fra De Gea og Wan-Bissaka

I det 50. minutt tok Watford ledelsen etter en kjempetabbe av De Gea i United-målet, og da så det med en gang vanskelig ut.

Det ble ikke enklere da Wan-Bissaka noen minutter senere gjorde det han nesten aldri gjør, nemlig å bomme på en takling. Dommer Lee Mason pekte helt korrekt på straffemerket, og Troy Deeney satte straffesparket sikkert i mål.

Plutselig var det rett og slett en helt annen kamp.

TABBET SEG UT: David de Gea er neppe særlig fornøyd med sin inngripen på Watfords første mål.

Pogba inn, men det ville ikke ballen

Noen minutter etterpå fikk McTominay løsnet et brukbart skudd fra like utenfor boksen etter å ha blitt spilt fint fri av midtbanekollega Fred. Dessverre gikk skuddet ganske rett på ex-red Ben Foster, og returskuddet gikk høyt over.

United byttet inn Mason Greenwood for Daniel James i håp om å snu situasjonen, og senere kom både Paul Pogba (for Jesse Lingard) og Juan Mata (for Scott McTominay) inn av samme grunn, men det ble ikke noe stormløp mot Watford-målet. Rashford hadde et brukbart frisparkforsøk, Maguire hadde en mulighet på å heade inn en dødball, og Pogba hadde en god mulighet etter flott spill, men ballen ville ikke i mål.

I det 89. minutt fikk Rashford Uniteds kanskje største sjanse i andreomgangen da Rashford vendte vakkert om i Watford-boksen, men Ben Foster stod i veien, det samme gjorde han da Martial kom innover fra venstresiden på overtid.

Det ble 2-0 til Watford.