– Han ble byttet inn for sent

DE UTLÅNTE: Dean Henderson, Alexis Sánchez og Chris Smalling var alle i aksjon søndag.

Tre United-spillere var i aksjon søndag.

Burnley 1-1 Sheffield United

Det ble 1-1 da Sheffield United reiste til Burnley og Turf Moor søndag ettermiddag, noe som gjorde at Sheffield United klarte å holde seg foran Burnley på Premier League-tabellen.

James Tarkowski ga hjemmelaget ledelsen før pause, men med rundt 10 minutter igjen så utlignet John Egan for Blades.

For vår del er det uansett selvsagt mest interessant å vite hvordan det gikk med Dean Henderson, som som vanlig stod i mål for Sheffield United, og Burnleys mål var ikke Hendersons skyld.

– Klarte seg så godt som han kunne gjøre det i så dårlige forhold for keeperne, skriver Sheffield Star, som gir ham karakteren 6 for innsatsen. De mener også at Henderson vil være lettet over at Dwight McNeil skjøt utenfor etter at en Henderson-retur havnet hos McNeil.

Sheffield United er nå sju poeng bak Manchester United.

KLARTE SEG OK: Dean Henderson.

Inter 1-2 Bologna

Det så lenge ut som om Inter skulle vinne hjemme mot Bologna, etter at Romelu Lukaku ga Inter ledelsen midt i førsteomgangen, og siden Bologna fikk Roberto Soriano utvist i det 57. minutt. Med litt over et kvarter igjen utlignet likevel Bologna, og Antonio Conte svarte umiddelbart ved å bytte inn Alexis Sánchez.

Inter fikk kort tid etterpå også en mann utvist, og Sánchez klarte ikke å ordne noe vinnermål, men det gjorde Musa Barrow for bortelaget.

SempreInter gir Sánchez karakteren 5,5 i sin spillerbørs, og skriver at han fikk 2-3 sjanser, men uten å få uttelling.

– Effekten [av byttet] var der som vanlig, men han ble byttet inn for sent, skriver de videre.

Inter er nå elleve poeng bak Juventus, så det blir ikke noe Scudetto-feiring på Alexis Sánchez, Ashley Young og Romelu Lukaku denne sommeren.

BLE BYTTET INN FOR SENT: Alexis Sánchez.

Napoli 2-1 Roma

Chris Smalling startet for Roma i bortekampen mot Napoli, og det endte med 1-2-tap, og Champions League-mulighetene må nok sies å være helt fraværende nå etter en dårlig start på perioden etter coronapausen (det er 15 poeng opp til Atalanta). Roma har nok mer enn nok med å kjempe om en Europa League-plass.

Lorenzo Insigne avgjorde denne kampen da han skrudde ballen inn på finfint vis med åtte minutter igjen av ordinær tid, og Napoli vant 2-1. Ex-red Henrikh Mkhitaryan scoret Romas mål.

Ingen av målene kom mens vår mann var på banen. Smalling måtte nemlig ut etter en halvtime med det som så ut som en lyskeskade. Det er mulig den skaden ikke vil holde ham utenfor lenge, men kampene kommer tett i Serie A nå, så det er selvsagt en sjanse for at han kan gå glipp av noen kamper uansett.

Insignes vinnermål kom for øvrig etter en dårlig klarering av Smalling-erstatter Fazio.

MÅTTE UT MED SKADE: Chris Smalling.