– Smalling kommer tilbake til United

Det ble med ett år i Roma for midtstopperen, skal vi tro Sky Sports.

United skal ikke ha oppnådd enighet med Roma om å en ny avtale for midtstopperen.

Det skriver Sky Sports-journalist Angelo Mangiante.

Smalling har hatt en imponerende sesong på utlån hos den italienske hovedstadsklubben, og har blant annet scoret tre mål i Serie A.

Romas sportsdirektør, Gianluca Petrachi, uttalte tidligere i sommer at han ville kjempe for å beholde midtstopperen på Stadio Olimpico.

– Vi vil gjøre alt for å beholde dem. Spesielt fordi de vil være her. Vi får se i fremtiden om vi får det til eller ikke, men jeg føler spillerne er på min side.

Nå kan det altså tyde på at Petrarchi ikke klarte dette. Dermed må Roma klare seg uten forsvarsklippen i avslutningen av Europa League. Der møter de Sevilla i åttendedelsfinalen på nøytal grunn i Tyskland.

SUKSESS I ROMA: Chris Smalling har blitt en viktig brikke i Paulo Fonsecas lag.

Tidligere har Manchester Evening News formidlet en sak fra CalcioMercato om at United og Roma har slitt med å bli enige om en overgangssum for Smalling.

I saken står det at Roma ikke var villige til å gi mer enn 16,3 millioner euro for 30-åringen, mens United ville ha 18 millioner euro.

Nå vil bare tiden vise hva fremtiden bringer for Smalling.

Harry Maguire og Victor Lindelöf har etablert seg som Ole Gunnar Solskjærs foretrukne midtstopperpar denne sesongen. Likevel har det blitt ryktet at nordmannen er på stopperjakt, og at det kan være et alternativ å beholde Smalling dersom United ikke signerer en ny spiller i midtforsvaret.

Samtidig er det ryktet at flere italienske storklubber skal ha interesse for mannen med 31 landskamper for England.