Slo tilbake med 8-0-seier!

Paul McGuinness (bildet) sine gutter slo tilbake med brakseier etter tap i Milk Cup-åpningskampen.

Juniorene fikk en dårlig start på turneringen etter å ha blitt påført et 2-0-nederlag mot Co. Tyrone, men slo voldsomt tilbake i mandagens møte med norske Revo Express.

Manchester United styrte kampen fra start til slutt, og ga seg ikke før det sto hele 8-0 på lystavlen.

Scoringer fra James Wilson (2) og Sam Byrne gjorde at Paul McGuinness’ sine gutter gikk til pause med en 3-0-ledelse, og i stedet for å ta foten av gasspedalen i 2.omgang, fortsatte rødtrøyene å herje med stakkars Revo Express etter sidebyttet.

Allerede 18 minutter inn i den andre omgangen hadde Josh Harrop scoret hat-trick og egenhendig økt til 4-0, 5-0 og 6-0. Ash Fletcher økte deretter til 7-0 før Harrop satte spikeren i kisten med sin fjerde for kvelden. Dermed slo United U18 voldsomt tilbake etter å ha tapt åpningskampen.

Det var Paul McGuinness selvsagt godt fornøyd med.

– Ja, nå var jo ikke dette den beste motstanden, men vi gjorde det bra. Vi gjorde det vi har øvet på på trening, og vi scoret noen flotte mål etter gode avslutninger og angrep, sa han til MUTV etter kampslutt.

United: Pierluigi Gollini – Ryan McConnell, Louis Rowley, Paddy McNair, Liam Grimshaw – James Weir, Joshua Harrop, Jack Rothwell, Ben Pearson (Matthew Willock) – Sam Byrne (Andreas Pereira), James Wilson (Devonte Redmond).