Slo serievinnerne

Lee Martin (bildet) og Matt James scoret målene da Manchester Uniteds reserver slo seriemesterne fra Sunderland 2-0 torsdag. Med det endte de også på andreplass i Premier Reserve League North.

Det ble en kjedelig første omgang på Moss Lane i kampen mellom de to topplagene. Rodrigo Possebon måtte ut med skade etter 18 minutter, og det var hans erstatter, Cameron Stewart, som sto for United beste mulighet i omgangen. Like innenfor Sunderlands 16-meter skjøt Stewart utenfor. Lee Martin hadde også en mulighet da han skaffet seg selv rom, men i likhet med Stewart skjøt han utenfor. Det var keeper Ben Amos sin fortjeneste at det ble uavgjort til pause. Liam O´Mahoney prøvde å skru ballen i mål, men Amos fikk fingertuppene på ballen og slo den utenfor. Jean-Yves Mvoto var også nærme ved å sende bortelaget i ledelsen da headingen hans ble vippet over tverrliggeren av Amos.

United imponerte mer i andre omgang og Lee Martin var nok en gang frempå. Han klarte nesten å styre inn et frispark fra Zoran Tosic. Stewart viste seg også frem igjen da han fra spiss vinkel skjøt et kraftig skudd. Etter det måtte Fabio ut med skade, men presset fra United ga seg ikke. Daniel Drinkwater skjøt et frispark like over og enda en sjanse ble sløst bort, men etter 70 minutter ble det endelig scoring. Trevor Carson i Sunderland-målet hadde først reddet en mulighet fra Tosic, men felte Lee Martin i situasjonen etter. Martin gikk selv frem for å ta straffesparket og scorte sikkert. Carson gikk riktig vei, men klarte ikke nå bort i tide.

Det tok bare to minutter før Martin kunne doblet ledelsen, men Carson var våkent med og stormet ut fra mål. Med åtte minutter igjen av kampen var Sunderland svært nære en utlikning. Liam O´Mahoney skjøt et frispark i nettveggen, et skudd Amos ikke hadde tatt hvis den hadde gått innenfor stolpene. På overtid avgjorde Matt James kampen på strålende måte da han satte inn Uniteds andre scoring. James kombinerte bra med Nick Ajose, skaffet seg rom og fra drøye 20 meter moste han ballen i krysset.

Dermed endte United på andre plass, tre poeng foran Blackburn. Sunderland vant ligaen ganske klart i år, og ligger fire poeng med en kamp mindre spilt. Sesongen er derimot ikke over for Uniteds del. Tirsdag 12. mai spiller de finale i Manchester Senior Cup mot Bolton på Reebok Stadium. På papiret er Ole Gunnar Solskjærs menn store favoritter, siden Bolton endte helt sist på tabellen.

Uniteds lag: Ben Amos; Richard Eckersley, Reece Brown, Corry Evans, Fabio (Joe Dudgeon 56); Magnus Eikrem (Nick Ajose 78), Rodrigo Possebon (Cameron Stewart 18), Matt James, Daniel Drinkwater, Zoran Tosic; Lee Martin

Kilde: Manutd.com