Slo Bangor

John Cofie (2) og Ravel Morrison har scoret målene da United-reservene slo Bangor City 3-1 på bortebane i kveld.

Uniteds reservelag spilte i kveld sommerens nest siste treningskamp før alvoret starter førstkommende mandag mot Arsenal. Motstander var walisiske Bangor City, og kampen ble spilt på Farrar Road i Bangor.

Bangor kom best i gang de første minuttene, men fikk ikke uttelling. Istedenfor var det United som fikk først hull på byllen da John Cofie scoret på et godt volleyskudd etter ni minutter.

Bangor kom tilbake og utliknet fem minutter før pause, men dette holdt seg kun i ett minutt. Da var Cofie nok en gang frempå etter et gjennomspill av Paul Pogba, og sørget for at United kunne gå til pause med en 2-1-ledelse.

De 1079 hjemmetilskuerne hadde nok håpet at Bangor skulle komme tilbake i andreomgang, men istedenfor var det Ravel Morrison som stod for andreomngangs eneste scoring, da han dundret ballen i mål etter å ha blitt servert av Pogba.

United vant dermed 3-1 i Wales. Neste oppgave er New Mills på Church Lane Ground på lørdag, før det er seriestart mot Arsenal mandag.

Bangor City – United res. (1-2) 1-3

9. min: 0-1 Cofie40. min: 1-141. min: 1-2 Cofie71. min: 1-3 MorrisonTid: Onsdag 10. august, klokken 20.30Sted: Farrar Road, Bangor, WalesTurnering: TreningskampTilskuere: 1079

United: Sam Johnston; Jesse Lingard, Ezekiel Fryers (Rafael Leao 80), Michele Fornasier, Luke Giverin (Marnick Vermijl 69); Daniel Drinkwater, Paul Pogba, Davide Petrucci; Ravel Morrison, Souleymane Mamam (Larnell Cole 57), John Cofie

Ubenyttet reserve: Ben Amos

__________________________________________________________________________

FØRSTE OMGANG:

1. min: Kampen er i gang i øsende regnvær i Wales.

5. min: Bangor har dominert de første minuttene på Farrar Road.

9. min: 0-1 United! John Cofie! Glimrende avslutning på volley fra Cofie. Etter at Bangor begynte best, slår United tilbake.

20. min: Cofie får en ny sjanse, men skuddet er svakt og det blir enkelt for keeper Smith i Bangor-buret.

36. min: Halvsjanse for Davide Petrucci.

40. min: 1-1 Bangor. Klabb og babb i United-feltet fører til at Bangor utlikner. Klønete forsvarsspill av United.

41. min: 1-2 United! Cofie! United slår tilbake umiddelbart, og nok en gang er det John Cofie som scorer. Paul Pogba med nydelig gjennomspill, Cofie drar av en mann og setter ballen ned i hjørnet.

PAUSE. Bangor har etter rapportene hatt ballen mest og presset på, men United har vært farlige og effektive de gangene de har kommet på visitter i hjemmelagets felt.

ANDRE OMGANG:

46. min: Andreomgang sparkes igang på Farrar Road.

56. min: Sløvt forsvarsspill av Pogba, som mister ballen, men Bangor-spilleren avslutter svakt.

57. min: Bytte United: Larnell Cole kommer inn for Soulymane Mamam.

63. min: Fint United-angrep. Petrucci finner Morrison på kanten, som setter fart mot mål og slår ballen inn foran mål. Morrison hopper over, og ballen triller til Pogba, som dessverre setter ballen utenfor.

69. min: Bytte United: Marnick Vermijl kommer inn for Luke Giverin.

71. min: 1-3 United! Ravel Morrison! Pogba blir spilt gjennom Bangors forsvar, og finner Morrison til side for seg selv. Morrison banker ballen i mål. Spikeren i kista?

80. min: Bytte United: Rafael Leao kommer inn for Ezekiel Fryers.

FULL TID: Bangor greide aldri å få det målet de trengte i andreomgang, og istedenfor var det United som punkterte kampen snaue 20 minutter før slutt, da Ravel Morrison avsluttet et godt angrep med å sette ballen i Bangor-målet.