Seks av våre utlånte har vært i aksjon de siste to dagene.

Birmingham City 0-1 Hull City

Birmingham gikk på sitt andre tap på fire dager da de tok i mot Hull City på St. Andrews fredag kveld.

Hannibal Mejbri startet som vanlig som den ene av to indreløpere for Birmingham og slo tilbake etter å ha gjort sin svakeste kamp i Birmingham-trøya borte mot Burnley sist.

Tunisieren spilte hele kampen og ble belønnet med karakteren på spillerbørsen hos Birmingham Mail. Med det var han Birminghams beste sammen med midtstopper Dion Sanderson.

Avisen gir følgende beskrivelse av Mejbris prestasjon fredag: – En annen som underpresterte i de første 45, selv om hans posisjonsdisiplin var bedre enn den var mot Burnley. Av alle midtbanespillerne viste han seg som den mest presserende spilleren og forsøkte å skape ting fra midtbaneposisjon.

Marseille 6-1 Toulouse

Marseille vant 6-1 hjemme mot Toulouse i klubbens første ligakamp på halvannen måned – et bunnsolid comeback, altså.

Apropos comeback, så gjorde også Eric Bailly sitt comeback i denne kampen etter at han ble skadet kort tid før VM-pausen.

Ivorianeren kom inn i det 61. minutt på stillingen 3-0, og han var ikke spilleren som laget straffesparket som ga Toulouse-reduseringen.

Marseille ligger på tredjeplass i den franske ligaen, med elleve poeng opp til PSG på førsteplassen.

bailly070922
TILBAKE: Eric Bailly.

Wigan Athletic 1-4 Sunderland

Sunderland vant 4-1 borte mot Wigan, og klatret med det opp til fjerdeplassen på nivå to.

Amad Diallo spilte som vanlig hele kampen, og han scoret også sitt sjette mål på de siste ti kampene.

I forrige kamp leverte han ikke målpoeng, men imponerte stort, men her virker det egentlig ikke som om han hadde noe mer enn en middels kamp frem til han punkterte kampen med et glimrende langskudd noen minutter før slutt. Han hadde også et skudd på undersiden av tverrliggeren tidligere i kampen.

Sunderland Echo gir Amad karakteren 7 etter prestasjonen mot Wigan.

Se målet etter to minutter her:

West Bromwich Albion 2-0 Preston North End

Preston ble slått på The Hawthorns av et bedre lag torsdag kveld.

Álvaro Fernández spilte hele kampen for Preston som venstre vingback igjen, og han var en av spillerne som var minst dårlige for Preston. På spillerbørsen til lancs.live får Fernández karakteren 6.

Preston har nå tapt tre ligakamper på rad, alle mot lag som på daværende tidspunkt var bak Preston, og de ligger nå på nedre halvdel av tabellen.

alvarofernandez030922
KLARTE SEG BRUKBART I TAP: Álvaro Fernández.

Queens Park Rangers 0-3 Luton Town

QPR gikk på klubbens fjerde hjemmetap på rad da de tapte hele 0-3 hjemme mot Luton, og misbrukte med det muligheten til å klatre opp på playoff igjen.

Ethan Laird spilte hele kampen for hjemmelaget.

Laird leverte en kamp helt på det jevne, og belønnes også med karakteren 6 av West London Sport. De skriver at han prøvde å få ting til å skje på høyresiden, men at Olamide Shodipo ofte ikke var på samme bølgelengde.

laird160822
TAPTE HJEMME IGJEN: Ethan Laird & co sliter på Loftus Road for tiden.

Grimsby Town 1-4 Salford City

Salford City slet tungt i november, men har vært langt bedre i desember, og torsdag kveld vant Neil Woods lag 4-1 borte mot Grimsby.

Ethan Galbraith spilte en meget god kamp, og scoret Salfords andre mål da han utnyttet litt Grimsby-slurv til å snappe opp ballen før han fra distanse sendte ballen lavt i mål.

Han ble ikke banens beste, men det var kanskje ikke så rart siden Matt Smith scoret hat trick i den første omgangen for bortelaget. Galbraith ble byttet ut i det 88. minutt.

Salford City ligger like bak playoff, og har spilt færre kamper enn flesteparten av lagene foran. Samtidig er det også jevnt bak dem, så det er mange lag som kjemper om få plasser både når det gjelder direkte opprykk og playoff.

Se Galbraiths mål etter 55 sekunder:

Andre:

• Will Fish fikk et halvtimes innhopp da Hibernian vant enkelt på julaften, men han var ubenyttet innbytter igjen da Hibs tapte 0-4 hjemme mot Celtic onsdag kveld.