Slik spilte reservene

OXFORD: Slik spilte de som var involvert i reservelagskampen tirsdag kveld.

Sam Johnstone (keeper – bildet): God i feltet, hadde flere ok redninger. Misset på et skudd, og hadde en utrusning som kanskje var litt i overkant risikabel. God fysikk, og er åpenbart et svært stort målvakttalent. Landslagskeeper som kan nå langt.

Scott Wotton (høyreback): Var villig til å være med framover, selv om han delvis sviktet ved innleggene. Mer en John O’Shea enn en Patrice Evra, men ga et solid inntrykk.

Ezekiel Fryars (venstreback): Spilte første omgang, uten å utmerke seg spesielt. Oxford flyttet hele tiden fram sin høyreback, så Fryars hadde mye å passe på.

James Chester (midtstopper): Flyttet inn fra backen der han spilte lørdag. Mer naturlig som stopper, men gjorde flere feil med ballen, var litt nølende til tider. Fint driv i situasjonen som ledet fram til straffesparket.

Oliver Gill (midtstopper): Klarte seg langt bedre enn lørdag, og viser i en del dueller god styrke. Variabel i pasningsspillet.

Nicky Ajose (høyre kant): Matchvinneren hadde ingen spesielt god kamp, og slet litt med samarbeidet med spissene – ble en del løpende på egenhånd. Har fart og viser i glimt fin teknikk, og er definitivt et talent som kan nå langt om han har rette innstillingen.

Rodrigo Possebon (sentral midtbane): Spilte 90 minutter, men var anonym i store deler av kampen. Trakk seg fra et par 50-50 taklinger, noe so mfort kan gi inntrykk av at han er litt for redd etter den grusomme taklingen han ble utsatt for på førstelaget mot Middlesbrough for to år siden. Må dominere kampene mye mer når den virkelige sesongen starter.

Magnus Eikrem (sentral midtbane): Svak straffe, men ellers en bedre kamp enn kollega Possebon. Viser mer overblikk enn flere av sine kolleger, særlig fa til å spille fram Wotton i første omgang. Bruker venstrefoten for lite.

Robert Brady (venstre kant): Har etter denne korrespondents syn mer å tilføre sentralt i banen enn ute på kanten. Er nok mer en arbeidshest enn en hurtig tekniker, og viste ved et par anledninger flott blikk for spillet og god pasningsevne – men forsvinner mye ut av kampen når han er ved sidelinja.

Ravel Morrison (spiss): Spilte hengende spiss i første omgang, og lå altfor dypt på banen. Virket veldig opptatt av å motta ballen så ofte som mulig, uansett hvor på banen det måtte være. Dermed så vi lite til samarbeidet med King. Var bedre lørdag.

Joshua King (spiss): En vanskelig og ensom jobb i denne kampen, der Kings løp og pasningene fram til ham sjelden hang sammen. Var ikke helt venn med ballen denne gang, men kommer nok sterkere tilbake.

Joe Dudgeon (venstreback): Spilte 2. omgang, uten å markere seg spesielt. Var sjelden med framover, et par bra taklinger defensivt.

Cameron Stewart (høyre kant): Spilte 2. omgang, men var svært anonym. Hadde et par feil tidlig, og det kunne virke som om det påvirket ham i resten av omgangen. Var langt bedre lørdag.

Oliver Norwood (sentral midtbane): La pasningen til seiersmålet, og var ellers relativt anonym – han spilte da også i en periode av kampen der United som helhet presterte lite.

Ryan Tunnicliffe (sentral midtbane): Spilte sju minutter uten å markere seg.

Jesse Lingard (angrep): Spilte delvis spiss og delvis høyre kant. Liten og lett på dette nivået foreløpig, har fart og teknikk – blir spennende å følge om et år eller to.