Slik spilte de

Flere av Uniteds reserver viste fine takter mot Stabæk.

Ben Amos: Hadde et par strålende redninger, og flere andre gode prestasjoner. Rotet ved ett tilfelle, ellers solid. En spennende keepertype.

Reece Brown: Var villig med framover ved flere anledninger. Positiv, men ikke helt samme talent som sin eldre bror Wesley ut fra denne kampen å dømme. Sterk fysisk.

David Gray: Spilte midtstopper og klarte seg helt greit. Anvendelig allroudspiller, men er nok ikke en mann for førstelaget i framtida.

Oliver Gill: Midtstopper som ruver i terrenget. Ble utfordret av Daniel Nannskogs gode løp uten ball, men besto prøven godt. Fa til å spille ball.

Joe Dudgeon: Gjorde det helt greit defensivt. Lite med framover, med unntak av sin fantastiske 3-0 scoring, som alene gjør at vi nesten må klassifisere ham som en spennende spiller!

Oliver Norwood: Startet på høyre kant, flyttet over til venstre etter hvert. Hadde et nydelig frispark ved 1-0 målet, men viste ellers ingenting som skulle tilsi at han er en kommende stjerne.

Matt James: Spennende midtbanespiller som jobbet hardt og brukte ballen stort sett fornuftig. Ble trukket fram av Ole Gunnar Solskjær før kampen, og har åpenbart talent til å nå langt.

Corry Evans: Som James en spennende spiller. Flyttet ned som stopper da Gill gikk ut. Ro og overblikk, hadde et par fine pasninger og bidro godt framover. Fa til å gå på løp foran ball ved et par anledninger. En av Uniteds aller beste.

Gabriel Obertan: Sammen med Diouf på et litt høyere nivå enn de andre. Hadde flere gode raid, og kunne også ha scoret. Noen ganger gjør han feil valg i situasjonene, andre ganger er han ørlite upresis. Men en svært spennende spiller.

Febian Brandy: Liten og mukuløs spiss, gjorde forarbeidet til 2-0. Har noen fine vendinger og ok fart, og har potensial til Championship, men antakelig ikke Premier League.

Mame Diouf: Høy kvalitet i mye av det han gjør, med to flotte mål i første omgang der timing i løpet var viktig begge gangene. La en flott pasning til 3-0 målet, og var tidvis veldig god. Nesten litt rart at han ble med til Fornebu og ikke til London.

Sam Hewson: Spilte 32 minutter for Gill. Energisk type som prøvde seg framover flere ganger. Et farlig frispark Ikke Premier League-standard.

Rodrigo Possebon: Spilte 32 minutter for Norwood. Et par fine detaljer, men for lite involvert til å vurdere ham skikkelig. Har nesten ikke spilt fotball denne sesongen på utlån i Sporting Braga.

Cameron Stewart: Spilte 26 minutter for Brandy, som kantspiller. En fin forsering mot slutten, ellers ganske anonym.

Scott Moffat: Spilte sju minutter for Obertan, uten å markere seg.