Slik tilbringer United dagene i Dubai

Det er ikke bare hardkjør, men også et mål om å knytte troppen sterkere sammen.

Toppbildet er en skjermdump fra www.manutd.com. 

Først ble avansementet i FA-cupen sikret, så var det rett på flyet til Dubai.

Solskjær har som kjent rasket med seg United-spillerne sine på treningsleir, som er ment til å være proaktivt for slitne bein når sesongen virkelig drar seg til.

Romelu Lukaku har allerede vektlagt hvor annerledes ting er med Solskjær i klubben, og den gode stemningen skal også ha blitt med til One&Only Royal Mirage Arabian Court – hotellet spillerne bor på i Dubai, skriver The Sun. 

Frokosten serveres klokken 09.00, men denne skal være frivillig for spillerne å delta på.

Se dette innlegget på Instagram

 

Ready for our Dubai training camp! 👋🛫 #MUFC

Et innlegg delt av Manchester United (@manchesterunited)

Laget gjennomfører så en «tøff» treningsøkt under Solskjær og resten av trenerstabens ledelse, før obligatorisk lunsj venter. Middagen blir servert klokken 21.00 – også denne skal være obligatorisk å delta på. 

Det er ikke uvanlig at spillere har innetider på slike turer, men denne regelen skal Solskjær ha gått bort fra. Turen handler ikke bare om trening, men også om å knytte enda sterkere bånd innad i troppen.

Solskjær har hatt hovedansvaret for Uniteds førstelag i drøye 20 dager, og har i  denne perioden spilt fem kamper – med like mange seiere som fasit.

Dette blir altså hans lengste periode med troppen uten kamper, og det kan vise seg gunstig når et formsterkt Tottenham venter på Wembley søndag ettermiddag.

Se dette innlegget på Instagram

 

🇪🇸 and 🇨🇮 army 👌🏼

Et innlegg delt av Ander Herrera (@anderherrera)

Det er ikke hele United-troppen som har fått mulighet til å reise til Dubai.

Marcos Rojo, Fred, Matteo Darmian, Sergio Romero og Paul Pogba var ikke med på flyet til Dubai, og søndag kveld bekreftet klubben at sistnevnte reiser senere, slik at han kan motta behandling i Manchester etter den hårreisende taklingen fra Jonjo Shelvey i seieren mot Newcastle. 

– Paul Pogba har ikke blitt fullt restituert etter smellen han fikk mot Newcastle, og har blitt igjen for behandling, men han vil snart slutte seg til sine Manchester United-lagkamerater i Dubai i forberedelsene til Tottenham-kampen, het det i pressemeldingen.

Stedet United bor på i Dubai, er også av den sorten som tilbyr absolutt alt

To fullverdige fotballbaner, toppmoderne gym, løpebane, mulighet for høydetrening, cryoterapi-behandling og en toppmoderne svømmehall er bare noen av fasilitetene United har til rådighet de neste dagene.