Slik spilte de utlånte

Les hvordan de utlånte gjorde det på lørdag.

Flere av Manchester Uniteds utlånte var i aksjon og best var Federico Macheda som ble tomålsscorer mot Charlton.

Yeovil – Leeds 1-2

Tom Lawrence kom inn etter 84 minutter da Yeovil jaktet utligning mot Leeds.  Lawrence var nær å score på overtiden, men skuddet ble blokkert og resulterte i corner. Lawrence tok selv corneren og la et bra innlegg til James Hayter som headet utenfor fra få meter. Etter dagens tap ligger Yeovil nederst i Championship og er foreløpig seks poeng unna sikker plass. Deres neste kamp er tirsdag hjemme mot Millwall.

Brighton & Hove Albion – Doncaster 1-0

Sam Johnstone og Doncaster tapte 1-0 mot Brighton. Johnstone gjorde flere gode redninger i en kamp Brighton hadde fullstendig kontroll på, og det var ingenting Johnstone kunne gjøre med målet som kom etter 75 minutter. Doncaster ligger på 20.plass etter dagens tap, fem poeng over streken.

Charlton – Birmingham 0-2

Federico Macheda spilte 87 gode minutter for Birmingham da de slo Charlton 2-0. Macheda ble kampens eneste målscorer og scoret allerede etter 22 minutter. Han var ikke mye involvert etter dette før han i det 79.minutt satte spikeren i kista med et skudd, for deretter å få gult kort for feiringen. Etter 87 minutter ble han byttet ut med Peter Løvenkrands. Den andre United-spilleren på utlån hos Birmingham, Tyler Blackett, satt på benken hele kampen.

Huddersfield – Wigan 1-0

Sist gang Wigan spilte mot Huddersfield var det Nick Powell som avgjørde med sin 2-1-scoring, denne gang var han ikke en gang i troppen. Wigan tapte 1-0 og avstanden opp til kvalifiseringsplass er fremdeles syv poeng.

Carlisle – Gillingham 1-2

Charni Ekangamene startet mens Sam Byrne kom innpå for Carlisle i 2-1-tapet mot Gillingham. Ekangamene gjorde seg ikke bort på Carlisle midtbane i en kamp med mye ballbesittelse. Han var nær scoring to ganger, men det ene skuddet ble blokkert og det andre gikk utenfor. Sam Byrne kom innpå etter 83 minutter og var på overtiden nær scoring, men en god redning hindret det. Etter lørdagens tap ligger Carlisle kun et poeng over streken.

Swansea – Cardiff 3-0

Det var ingen veldig bra oppvisning av Uniteds utlånte på en dårlig Cardiff-lag som tapte 3-0 mot Swansea. Både Wilfried Zaha og Fabio startet, men ble begge byttet ut i andre omgang. Zaha skapte svært lite mot et solid Swansea-forsvar. Cardiffs neste kamp er på tirsdag, hjemme mot Aston Villa.

Fiorentina – Atlanta 2-0

Anderson fikk 56 minutter for Fiorentina da de vant 2-0 mot Atlanta. Anderson gjorde en grei oppvisning i det som var hans andre kamp for start og traff på 23 av 28 pasninger. Anderson var ofte delaktig i Fiorentinas angrepsspill og var nær scoring på 1-0, men gikk av banen uten målpoeng. Med tre poeng beholder Fiorentina fjerdeplassen  i Serie A og håpet om Champions League neste år.