Slik spilte de utlånte

Oppdatert mandag: Superscoringer og nedrykkskamper! Les hvordan det gikk med Uniteds utlånte denne helgen.

Lørdag 7. desember

Bournemouth – Birmingham 0-2

Jesse Lingard har spilt seg til fast plass på kanen for Birmingham. Unggutten var sterkt delaktig i at de blå kunne ta med seg tre poeng fra Bournemouth på lørdag. Lingard hadde assist til lagets andre mål, og spilte 75 minutter for laget som nå ligger på 17. plass, fem poeng over nedrykksstreken i Championship.

Charlton – Derby 0-2

Forrige helg debuterte Michael Keane for Derby, og det var håpet at han skulle få sin debut denne helgen. Slik gikk det ikke, og Keane ble sittende på benken gjennom hele oppgjøret, da Derby tok tre viktige poeng.

Blackpool – QPR 0-2

Det ble blytungt for Tyler Blackett og hans Blackpool da de tapte 1-5 for Derby forrige helg. Det skulle aldri bli lett å reise kjerrina, når det var QPR som stod på motsatt banehalvdel. Det ble et nytt tap, det tredje på rad, og Blackett ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Doncaster – Leeds 0-3

Federico Macheda får spilletid i Doncaster for tiden, men det ser ikke ut til å hjelpe dem vekk fra det som ligner mer og mer på en nedrykkskamp. Lørdag ble Leeds alt for sterke, og tok enkelt med seg alle poengene. Machede spilte fra start, men ble tatt av banen ti minutter før slutt.

Nottingham Forest – Ipswich 0-0

Ryan Tunnicliffe er fast for Ipswich og startet nok en gang denne helgen. Tunnicliffe gjorde en helt ok kamp, men som resten av spillerne, skapte han lite for de store overskriftene, og kampen endte 0-0.

Carlisle – Tranmere 4-1

Waliseren Tom Lawrence og Ben Amos er begge på utlån i League One-klubben Carlisle som lå på 18. plass før storseieren. Det er tett på den nedre halvdel av League One-tabellen, og storseieren tok laget opp fem plasser. Lawrence hadde to fantastiske scoringer, mens Amos stod hele kampen for Carlisle. Kampen er omtalt her!

Sabadell – Real Zaragoza 1-0

Angelo Henríquez er fortsatt i spansk første divisjon. Lørdag ble han benket da Real Zaragoza spilte borte mot bunnlaget Sabadell. Om det var det som var grunnen til at laget hans tapte vites ikke, men forhåpentligvis er han inne i laget igjen til neste kamp.

NEC Nijmegen – Roda JC 4-3

Høyreback Marnick Vermijl får mye spilletid i Nederland, og det er kanskje hans offensive ferdigheter det skrives mest hjem om. Lørdag scoret han sitt andre mål for klubben, da NEC tok en fortjent, men knapp seier i den nederlandske toppserien.

Søndag 15. desember

Geel – Royal Antwerp 2-2

Forrige helg scoret Davide Petrucci sitt første mål for Royal Antwerp, og søndag ettermiddag var han involvert i en høydramatisk kampinnspurt da Uniteds samarbeidsklubb fikk med seg ett poeng mot Geel. Italieneren startet ikke kampen, men kom inn etter 54 minutter da laget lå under 0-2. I løpet av kampens to siste minutter scoret Royal Antwerp to mål, mens hvert av lagene fikk en mann utvist.

Wigan – Bolton 3-2

Uwe Röslers første kamp som Wigan-manager endte med seier på DW Stadium. Nick Powell spilte hele kampen, mens Will Keane ble sittende på benken. Kampens høydepunkt må utvilsomt være Powells 2-0 scoring da han banket ballen i mål med et ekte brassespark i første omgang. Klasse av 19-åringen! Wigan rotet imidlertid bort ledelsen etter hvilen, men tok til slutt alle tre poengene da Callum McManaman ble matchvinner.

Mandag 16. desember

Nacional – Paços de Ferreira 2-1

Laget til Bébé ligger helt sist i Portugal, og det snudde ikke her. Bébé startet på benken, men fikk komme innpå de siste 25 minuttene i håp om å få en utligning. Det gikk ikke. Motgangen fortsetter for Paços de Ferreira og Bébé.