Slik oppstod Otamendi-ryktet

Hva vet vi om lokalavisen Super Deporte som skriver at United har fått et bud på Nicolas Otamendi avslått?

United.no samarbeider med Sport Witness, nettsiden som bedre enn de fleste andre vet hva som skrives i ulike land, og dermed har bedre kontroll på rykter, sannhetsgehalten i disse, og annet som også skjer rundt Manchester United. Denne gangen har siden skrevet om Mats Hummels-ryktene.

Den spanske fotballjournalisten Guillem Balague skrev på mandag at Manchester United har kommet med et bud på 35 millioner euro/27 millioner pund for Nicolas Otamendi, men at Valencia hadde avslått budet. Han sa det skulle komme med på Sky senere, men det er ganske sikkert at Balague fikk informasjonen fra Super Deporte i Valencia, noe han sikkert vil nevne senere.

B7tteihCcAAumv0Super Deporte er den lokale sportsavisen i Valencia Balague fikk oppdateringer fra i forrige uke da Aston Villa nærmet seg en avtale med Carles Gil. Mandag morgen skrev Super Deporte at Manchester Uniteds bud på Otamendi kom ganske nylig, i forrige uke, og at det ble avslått umiddelbart av den spanske klubben. At Super Deporte har bekreftet budet betyr at det er ganske sannsynlig, så lenge det ikke brukes som PR.

Super Deporte er foran alle når det gjelder Valencia, men de elsker også klubben høyt. For ikke altfor lenge siden drev de litt PR da avisen repeterte den samme artikkelen flere ganger i løpet av én uke, ryktet om at Manchester United virkelig ønsket seg Otamendi og at Valencia ikke ville selge.

Rapportene i slutten av desember handlet om at dersom Manchester United ønsket Otamendi var prisen 40 millioner pund, utkjøpsklausulen, og det er gjentatt på ny på mandag. I tillegg er spilleren nødt til å akseptere.