Slik hyller han Solskjær

Brandon Williams har tatt store steg under Ole Gunnar Solskjærs ledelse som Manchester United-manager. 19-åringen har fått spille i store deler av sesongen, og er evig takknemlig for tilliten.

– Ole er alltid der for meg, sa Brandon Williams i et intervju gjengitt av MEN. 

19-åringen stortrives med Solskjær som manager, og legger likevel ikke skjul på at nordmannen stiller sine krav på treningsfeltet:

– Han forteller meg alltid hva jeg må forbedre, og lar meg ikke gå fra trening før jeg har fått jobbet med tingene jeg må forbedre meg på.

Supertalentet roser også mennesket Ole Gunnar Solskjær, og forteller om en manager som vet når han skal gi omsorg og ros til spillerne.

– Han er alltid tilstede når jeg trenger ros eller en arm rundt skulderen, men også når jeg trenger beskjeder om hva jeg må jobbe med.

HYLLER SJEFEN: Brandon Williams er strålende fornøyd med Ole Gunnar Solskjær som manager.

Kamp om plassene

Det er rettet stor oppmerksomhet til venstreback-posisjonen ettersom Williams har kommet inn på førstelaget og levert gode prestasjoner under årets sesong. Luke Shaw (24) har vært mye preget av skader, men er tilbake for å kjempe om å stå først på Solskjærs startblokk.

Williams selv, dysser det såkalte rivaleriet mellom dem ned, og forsøker heller å se på styrken ved å konkurrere om en startplass i laget:

– Vi tenker egentlig ikke så mye på det. Vi vet bare at det er en konkurranse der, og vi presser hverandre så godt vi kan til å gjøre oss selv best mulig.

Ved flere anledninger har Solskjær valgt å gå ut i en 5-3-2-formasjon hvor de begge har fått startplass i elleveren. Da har Williams blitt plassert ut på venstre vingback, mens Shaw har tatt en av de tre stopperplassene.

– Vi har spilt sammen noen ganger nå, så vi har fått et godt samarbeid, sa Williams og la videre til:

– Jeg tror vi begge er angrepslystne også, så når Luke [Shaw] får en sjanse i nærheten av meg, og han er også en topp forsvarer, så hjelper jeg han i de situasjonene.

KAMP OM PLASSENE: Foreløpig er det vanskelig å si hvem som er Solskjærs førstevalg på venstreback. Kanskje vi får et signal mot Watford på søndag?

Ønsker mer enn å bare spille kamper

19-åringen har holdt med Manchester United siden han var en liten gutt og synes det selvfølgelig er stort å få spille for favorittklubben sin.

– Det gjør familien min stolt, og alle i området rundt er stolte av meg.

Likevel er Williams tydelig på at han ikke bare sier seg fornøyd med å spille kamper for førstelaget. Nå ønsker venstrebacken å oppnå trofeer med klubben.

– Jeg tror det å spille så mange kamper jeg kan (er målet), og bare fortsette med å forbedre meg selv, men likevel prøve å vinne noe i denne klubben ettersom jeg har drømt om det siden jeg var en liten gutt.

LIGAGULL: Brandon Williams vil mer enn å bare spille kamper for United. Han vil vinne trofeer.

Må bli mer konsistente for å nå topp 4

Manchester United har slitt med å bygge videre på positive resultater denne sesongen. Etter borteseieren mot Chelsea i Premier League, blir det nå spennende å se om Solskjærs menn klarer å danne en seiersrekke i ligaen.

Mot Watford på søndag er Williams klar på at en seier vil være utrolig viktig for laget, og poengterer også muligheten for å komme seg nærmere topp fire i helgen.

– Jeg tror det er det vi trenger nå, vi må bli mer konsistente.

– Noen av lagene som ligger rundt vår posisjon spiller mot hverandre denne helgen, så forhåpentligvis kan vi skaffe tre poeng og ta innpå fjerdeplassen.

For øyeblikket ligger United på en 7. plass med 38 poeng. På henholdsvis 4. og 5. plass ligger Chelsea og Tottenham med 41 og 40 poeng. London-lagene møtes til dyst på lørdag, noe som betyr at United vil ha mulighet for å ta igjen ytterligere poeng i kampen om fjerdeplassen.

Man skal heller ikke avskrive de andre lagene i ligaen, og det er i skrivende stund kun 7 poeng som skiller 4. og 11. plass i ligaen. Kampen om Champions League er definitivt ikke avgjort.