Slik forklarer Smalling stjernetreffet

– Det ble et fint mål, sier Chris Smalling.

Manchester United vant 2-1 mot Watford lørdag, og tok tre svært viktige poeng mot et formsterkt hjemmelag.

Det skjedde etter to mål på tre minutter knapt ti minutter før pause. Etter det fulgte en Watford-redusering ved Andre Gray og høyt press fra de gulkledde.

– All ære til Watford

– Når en er «på topp» og leder 2-0 er det alltid en fare for at dette skjer, sier Chris Smalling til Sky Sports etter kampen.

Lukaku erkjenner at det ble vanskeligere enn nødvendig.

– Det ble vanskelig, men vi klarte å ri det ut og stikke av med alle poengene.

– All ære til Watford. De spiller en spesiell type fotball, og det måtte vi tilpasse oss. Kvaliteten på lagene i førsteomgang ble forskjellen, mens vi var litt for slappe i andreomgang, sier Lukaku.

– Det ble et fint mål

Kvalitetsforskjellen i første omgang ble demonstrert av ingen ringere enn Chris Smalling. Engelskmannens 2-0-scoring skjedde ved at Ashley Young skrudde ballen inn på brystkassen hans, før han dempet ballen og smalt ballen hardt i mål fra kort hold.

– Dette var jo en spiss-scoring, Chris?

– Hehe, ja. En håper jo alltid at ballen skal dette ned til deg på den måten. Jeg fikk den med venstrefoten, og det ble et fint mål, svarte engelskmannen til Sky Sports’ journalist.

Romelu Lukakus mål, derimot, var ikke av det like vakre slaget. Belgierens 1-0-scoring gikk nemlig verken via hodet eller beina.

– Det var med magen, ja, sier han.

 

– Vi dominerte

Nå ønsker de å bygge videre på kampen.

– Det ble en ny seier, så nå må vi bare holdet det gående.

– Vi dominerte i førsteomgangen, og vi hadde en rekke gode løp fra Jesse, Alexis og meg selv. Så scoret jeg og Chris. Vi forsøker oss på det tredje, men vi var for slappe, sier Lukaku.