Slik forklarer han jublingen

La du merke til Mourinhos feiring?

Det var ikke alle som likte måten Mourinho feiret seieren på.

Leonardo Bonucci var blant dem som reagerte på at Mourinho jublet litt ekstra – på en måte som gjorde det tydelig at portugiseren husker godt Inter/Juventus-rivaliseringen fra sin tid i Italia.

Reporteren som intervjuet ham etter kampen kommenterte også at det ikke så ut som om Juventus koste seg like mye som Mourinho etter kampslutt.

– Ja, men kampen var… det var en veldig god kamp, en høykvalitetskamp. Jeg synes vi presterte på et høyt nivå. Etter deres mål hadde vi fem minutter før vi våknet igjen, men laget var der fra første minutt til det siste.

– Nydelige italienere bak meg fornærmet meg hele kampen, og så på slutten… jeg fornærmet ikke dem, jeg gjorde bare noe lite, og jeg vet at alle Inter-supportere setter pris på det. Men jeg respekterer Juventus, jeg respekterer deres spillere og jeg respekterer mangeren og kvalitetene de har, og jeg er veldig, veldig stolt av gutta mine, for deres prestasjon var veldig god.

Han uttalte seg også mer om hvordan han lot seg provosere:

Men best av alt var kanskje uansett Mourinhos stikk til det engelske fotballforbundets anke av Mourinho-frifinnelsen etter den portugisiske banningen:

Mourinho ga også uttrykk for at i intervjuene etter tapet på Old Trafford virket enkelte av spillerne som om det som hadde skjedd var forventet.

– Jeg jobbet med det, for vi måtte ikke komme her og føle oss underlegne Juventus.