Dalot-feil ga baklengsmål, men AC Milan gikk videre likevel

Åtte av våre utlånte fikk spilletid i midtuka.

AC Milan 4-2 Celtic

AC Milan vant torsdag 4-2 mot Celtic, men det startet helt fryktelig.

Celtic ledet 2-0 mot den italienske serielederen etter 13 minutter, og Milan så helt avskrudd, men de klarte å snu kampen – blant annet takket være Jens Petter Hauge, som nok får mange av overskriftene etter denne kampen.

Diogo Dalot spilte hele kampen for Milan, som høyreback, og portugiseren må nok ta på seg en del av skylda for Celtics andre mål. Da var det nemlig han som opphevet offsiden slik at Odsonne Edouard kunne sette inn Glasgow-lagets andre mål.

Dalot får karakteren 6 på spillerbørsen til Sempre Milan, som skriver:

– Brukbar forestilling av Manchester United-lånespilleren, men han burde gjort det bedre på Celtics andre mål. Han klarte ikke å følge resten av forsvaret, og holdt angrepsspilleren onside. Utenom det var han solid.

Milan er nå videre fra gruppe H i Europa League, men må ha hjelp fra nettopp Celtic om det skal bli førsteplass i gruppa.

Arsenal U23 0-1 Brentford B

Brentfords såkalte B-lag vant 1-0 borte mot Arsenal torsdag ettermiddag.

Max Haygarth har vært en av de beste spillerne for dette laget i det siste, men her var det tilsynelatende andre spillere som utmerket seg mer, og Haygarth ble byttet ut i kampens 72. minutt.

MED PÅ Å SLÅ ARSENALS NEST BESTE: Max Haygarth.

Nottingham Forest 0-0 Watford

Watford ville tatt over serieledelsen i Championship om de hadde vunnet mot formsvake Nottingham Forest, men det ble målløst i dette oppgjøret på City Ground.

James Garner startet igjen for Watford, og han spilte hele kampen for Hornets.

Etter det vi kan lese var det ingen stor kamp av verken Watford eller vår mann, og dødballene hans satt ikke som de skulle heller.

United møter Watford hjemme på Old Trafford i tredje runde av FA-cupen.

SPILTE HELE KAMPEN: James Garner.

Carlisle United 2-1 Salford City

Det ble en skuffende kveld for Richie Wellens’ Salford City på Brunton Park helt oppe i nord, men det ble ikke en veldig dårlig kveld for Di’Shon Bernard.

Han spilte hele kampen, og like før slutt headet han inn reduseringen for Salford City.

Dette var Bernards første mål på seniornivå – om vi ser bort fra selvmålet mot Astana i hans eneste United-kamp, selvsagt.

Salford City er like utenfor play-off, men kan bevege seg et par plasser oppover på tabellen om de vinner hengekampen de har.

Dortmund 1-1 Lazio

Det ble 1-1 mellom Dortmund og Lazio i onsdagens kamp. Lazio trengte seier for å sikre avansementet i turneringen, men nå blir den siste gruppespillkampen hjemme mot Club Brugge avgjørende – så lenge det blir poeng der, så går Lazio videre.

Andreas Pereira kom inn i det 70. minutt, noen minutter etter at Lazio hadde utlignet.

Pereira skal ha hatt et brukbart frisparkforsøk, men keeper Roman Bürki reddet, og det ble ingen mål med Pereira på banen. Pereira får karakteren 6,5 på spillerbørsen til lazionews24. Nå kan ikke vi italiensk, men så vidt vi skjønner skal han ha hatt en risikabel feilpasning, men også gjort en del bra.

HADDE ET FRISPARKFORSØK: Andreas Pereira.

Pau 1-0 Caen

Aliou Traoré startet kampen for Caen, men ble byttet ut etter 79 minutter.

Det ble ingen god dag på jobben for midtbanespilleren som i tillegg til å bli byttet ut også pådro seg et gult kort (som potensielt kunne blitt enda mer, siden det ikke skal ha vært en spesielt pen takling). Bortelaget var det førende laget og skapte mange sjanser, men hjemmelaget var effektive og vant til slutt 1-0.

Seieren sendte Pau over nedrykksstreken. Caen ligger på sjetteplass i Frankrikes nest øverste divisjon.

Crewe Alexandra 4-2 Swindon Town

Matej Kovar spiller fast for Swindon, og da var det ikke noe overraskelse at han voktet buret også denne kvelden.

Hektisk skulle det blir for den utlånte keeperen. Crewe Alexandra scoret fire, og Kovar burde nok gjort det bedre på minst ett av baklengsmålene, men hjemmelaget hadde hele 26 skudd i dette oppgjøret, og 12 av disse kom på mål. Det kunne med andre ord blitt styggere sifre hvis det ikke var for Kovar, og han fikk karakteren 6 i lokalavisas spillerbørs.

Swindon ligger utsatt til i League One bare noen poeng over nedrykksplass.

Kidderminster Harriers 0-2 Kettering Town

Max Taylor fikk sjansen fra start for hjemmelaget, som gikk på et surt tap hjemme på Aggborough.

Kidderminster styrte mye av spillet, men tapte likevel 0-2 for Kettering Town. Taylor var ikke involvert i det ene baklengsmålet som kom før han ble byttet ut i det 60. minutt.