– Skulle aldri vært utvist

Cristiano Ronaldo er bestemt på at episoden som fant sted under onsdagens kamp mot Portsmouth, ikke på noen måte rettferdiggjorde dommer Bennetts beslutning om å vise frem det røde kortet.

Selv om Sir Alex ikke hadde noe å si på dommeren akkurat i den situasjonen, kan Ronaldo rett og slett ikke akseptere den svartkledde pipeblåserens handlemåte.

«Reprisen av hendelsen viser at det som skjedde ikke var noe å snakke om. Selv trenger jeg ikke å se bildene igjen, for jeg vet nøyaktig hva jeg gjorde – og det kunne ikke på noen måte rettferdiggjøre rødt kort,» sier hovedpersonen til Neil Custis i The Sun.

Ronaldo ble vurdert av dommer Bennett til å ha skallet til Portsmouth-innbytter Richard Hughes, men det vil ikke nr. 7 vite noe av.

«Jeg ble dyttet rundt inne i feltet. Han (Hughes) kom rett bort til meg, la hånden rundt halsen min, og jeg slo ut med armene som for å gi ham beskjed om at «nå får det være nok». Vi dyttet til hverandre, men uten at det lå noe alvor i det.

«Så lente vi hodene mot hverandre, men det var alt. Absolutt ingenting annet skjedde. Jeg begriper ikke hva dommeren kan ha sett som fikk ham til å sende meg av banen, for det som skjedde kan ikke en gang kalles aggresjon.

«Jeg kunne ikke tro det da jeg så det røde kortet; hele situasjonen var surrealistisk. Det hele er fullstendig absurd fordi jeg vet at jeg nå er suspendert for noe jeg ikke gjorde. Det gjør meg både nedslått og veldig trist,» sier Ronaldo, som ikke bare må stå over City-kampen. Også oppgjørene mot Tottenham neste helg og Sunderland helgen deretter, går fløyten for den portugisiske magikeren.