Skuffet McGuinness

Juniorlagets sjef, Paul McGuinness, var en skuffet mann etter å ha sett sine elever møte veggen mot Carlisle allerede i FA Youth Cups 4. runde.

Gjestene fra Cumbria vant overraskende cupoppgjøret i Northwich med 2-1, etter en stund å ha ledet 2-0. Danny Welbeck ga United-juniorene nytt håp med sin redusering like før pause, men det ble med håpet. Kvelden tilhørte Carlisle, som nå kan se frem til å møte vinneren av Southend og Stoke hjemme på Brunton Park i 5. runde.

Til tross for det bitre nederlaget, ga Paul McGuinness honnør til gjestene. Han mente at de fortjente seieren, selv om hans eget mannskap utvilsomt hadde hatt ballen mest og skapt flest målsjanser.

– Fortjent seier

"Vi må rose motstanderne våre; de fortjente å gå videre," sa han til MUTV etter kampen. "Vi tok ganske enkelt ikke vare på overtaket vårt. Med tanke på at vi ikke maktet å utnytte de mange sjansene, var dette rett og slett ikke godt nok.

"Ved begge Carlisles scoringer gjorde vi oss skyldige i grunnleggende feil. Deretter viste vi mye fin fotball, men uten å være i stand til å følge opp i andre omgang. Da maktet vi ikke å sette keeperen deres på de store prøvene.

"Vi hadde massevis av ballinnehav og viste mye godt pasningsspill, men det ble for trangt. Bredden ble ikke utnyttet godt nok, og dermed fikk vi heller ikke slått nok baller inn foran mål."

Må løfte seg

"Dette nederlaget setter oss to skritt tilbake, for vi har nå mistet muligheten til å gjøre en god figur i turneringen. Nå blir det opp til spillerne å vise at de klarer å bære byrdene dette tapet fører med seg," avsluttet en skuffet McGuinness

Kilde: ManUtd.com