Skuffende resultat mot Stoke

MOSS LANE: Men Warren Joyce var fornøyd med Nick Powells fulltreffer da U21-laget spilte uavgjort i Altrincham.

Manchester Uniteds U21-lag var storfavoritter mot tabelljumbo Stoke, men fikk en verst tenkelig start etter fem minutter. Michele Fornasiers klarering gikk rett i en Stoke-spiller og James Alabi scoret enkelt alene mot Sam Johnstone.

– Vi startet dårlig, gjorde tidvis for mange feil med ballen og slapp inn et enkelt mål, fortalte reservelagssjef Warren Joyce til United.no.etter kamsplutt.

Johnstone vartet opp med flere redninger i perioden etter og hindret at United ble hengene enda mer etter. Han var både god og heldig da han holdt United inne i kampen med å redde en heading fra kort hold. Keeperen ofret aboslutt alt, noe som ble tydelig da han reddet et langskudd fra Alabi. Johnstone fikk stolpen i ansiktet og begynte å blø neseblod.

United slet med å skape sjanser, men hadde heldigvis spillere som kunne trekke en kanin opp av hatten. Nick Powell fikk ballen ute på kanten og driblet bort et par motstpillere, før han smalt ballen opp i hjørnet til 1-1.

Tidlig i andre omgang hadde Stoke et farlig skudd som gikk via Larnell Cole. Lagene slet med å skape sjanser i andre omgang da det ble mer tåke, men Adnan Januzaj var nære ved å få en fot på et godt innlegg. Federico Macheda hadde en tung kamp som spiss, mye fordi han ikke fikk de riktige pasningene fra lagkameratene.

– Vi skapte mer i andre omgang, og målet til Nick Powell var fantastisk. Han viste herlige individuelle ferdigheter. Dessverre var ikke presset nok til at vi kunne vinne kampen, sa Joyce, som mener det tross en tung kveld var en del positivt å hente fra oppgjøret.

– Det var svært gledelig at Adnan kom seg gjennom 90 minutter. Han gjorde sakene bra i sin første kamp på dette nivået, fortalte reservelagssjefen.

Poengtapet gjorde at United ikke klarte å overta førsteplassen fra Newcastle, men de passerte Tottenham og ligger nå på andreplass med tolv poeng etter sju spilte kamper. Newcastle topper med 13.

Manchester United 1-1 Stoke

1. Kampen er i gang

5: Stoke tar ledelsen etter at United ga fra seg ballen altfor enkelt.

30: Få sjanser til nå. Sam Johnstone har hatt en heldig redning, mens Nick Powell har hatt et godt skudd.

44: 1-1! Herlig scoring av Nick Powell. Han dro med seg ballen fra kanten, lurte et par motspillere og moste ballen opp i hjørnet.