Venter med avgjørelsen

Edwin van der Sar har ennå ikke bestemt seg for om han skriver under ny kontrakt med United.

Den snart 37 år gamle burvokteren fra Voorhout har høstet lovord fra Sir Alex tidligere denne uken. Skotten regner Van der Sar som et av de beste kjøpene han har gjort, og uttalte at han er villig til å tilby nederlenderen flere kontrakter enn hans eksisterende. Blant annet fordi han etter sigende ventet for lenge med å hente ham:

– Jeg burde kjøpt ham for mange år siden, men da sjansen bød seg lot jeg ham slippe mellom fingrene mine, uttalte Ferguson ifølge Man Utd FC Web.

Men hovedpersonen selv nøler.

– Jeg kommer til å fatte en avgjørelse i desember, akkurat slik jeg gjorde det i fjor, sier Van der Sar, og sikter til ettårsforlengelsen av kontrakten han gjorde for elleve måneder siden.

– For øyeblikket er jeg bare interessert i å komme i form igjen etter skaden. Jeg vil komme tilbake på samme nivå jeg var før, fortsetter han, før han røper at han ikke er voldsomt imponert over at United nå har spilt seks kamper på rad uten å slippe inn mål.

– I Nederland spilte jeg en gang ni kamper uten å slippe inn mål, sier den tidligere Ajax-, Juventus- og Fulham-keeperen.

Kilde: Teamtalk.com