Skrev under ny United-kontrakt: – En drøm for meg

Brandon Williams har hatt sitt store gjennombrudd på førstelaget denne sesongen, etter ikke å ha vært med på laget i det hele tatt i forsesongen før sesongen.

Det har imidlertid blitt 17 kamper i Premier League og 33 totalt for United i 2019/20-sesongen.

Nå har han forlenget kontrakten sin med to år.

Den forrige gikk til sommeren 2022, men den nye løper til sommeren 2024. United har også opsjon på ytterligere ett år.

– Å skrive under på denne kontrakten betyr nok et stolt øyeblikk for meg selv og familien min. Etter å ha vært i United siden jeg var sju år gammel så er det en drøm å faktisk få spille for førstelaget. Det har vært mye hardt arbeid, men det har vært veldig spesielt å slå gjennom på førstelaget.

– Jeg har lært mye av manageren, trenerteamet og lagkameratene og jeg ønsker å gi noe tilbake til dem. Jeg vet at alle i klubben jobber hardt for å få suksess her de neste årene, og jeg er opprømt over å få ta del i det, sier Williams.

Ole Gunnar Solskjær var selvsagt også fornøyd.

DU ER MED VIDERE, GUTT: Ole Gunnar Solskjær og Brandon Williams i forbindelse med at kontrakten ble underskrevet.

– Han har hatt en glimrende debutsesong, og vi er glade for at han har skrevet under på en ny kontrakt. Kontrakten er også en bekreftelse for ham på alt det harde arbeidet han har lagt ned, og ikke minst utviklingen hans.

– Brandon har aldri sett seg tilbake etter å ha tatt steget fra akademiet, og han forstår hva det betyr å spille for Manchester United. Han har alle egenskapene som skal til for å være en del av dette spennende, unge laget, og vil fortsette å lære hver eneste dag. Vi ser frem til å se utviklingen hans videre de neste årene, sier United-manageren til manutd.com.

LES OGSÅ: Når utløper A-lagskontraktene.