Skrev til ordføreren – så kom skiltet på plass!

Det rapporteres om Solskjær-feber i Kristiansund. Etter nyheten om at byens store sønn var United-manager ordnet kommunen et Hollywood-skilt med teksten «20LEGEND».

På bildet over: Stian Helde (til venstre) og Kjetil Strand (til høyre).

– Akkurat som da det var Beatles-tilstander på 60-tallet er det nå Solskjær-feber i Kristiansund, sier Kjetil Strand til united.no.

Han er nestleder i Red Army Kristiansund og var mannen som tok kontakt med ordføreren i byen for å markere ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær som United-manager.

– Vi har et skilt her i Kristiansund som brukes ved forskjellige anledninger, så jeg skrev til ordføreren på Facebook at det var på sin plass å markere denne verdensnyheten. Jeg fikk ikke svar, men kort tid senere var skiltet på plass, forteller Strand.

– Han kjenner godt til United-miljøet i byen, så jeg regner med at det var derfor.

20LEGEND: Solskjær-skiltet i Kristiansund har fått mye oppmerksomhet. Foto: Privat

Tilfeldighetene vil ha det til Red Army Kristiansund møtes til julebord samme kveld som Solskjær debuterer som United-sjef.

– Vi har fått en helt ny glød i Kristiansund nå. Det er lenge siden folk har gledet seg til kamp sånn som de gjør nå. Det er en helt surrealistisk opplevelse, at vi har en fra holmene her som skal lede verdens største klubb. Det er vel bare presidenten i USA som har en større jobb enn han akkurat nå.

Skiltet har fått mye oppmerksomhet i sosiale medier, men det tar nok ikke altfor lang tid før det er borte.

– Snart står det nok «God Jul» der, sier Strand.