Skinner misfornøyd med regelverket: – Rett og slett for dårlig

Marc Skinner er ikke fornøyd med regelverket i ligacupen etter at både Ella Toone og Hayley Ladd måtte stå over onsdagens semifinale på grunn av suspensjon.

Begge er viktige brikker i Skinners mannskap. Ladd og Toone leverte hvert sitt målpoeng i både ligaseieren over Tottenham og cupseieren over Bridgwater United.

Men mot Chelsea kunne duoen altså ikke være med, etter at de pådro seg sine andre gule kort i turneringen da Arsenal ble slått i kvartfinalen.

– Jeg skal ikke ta fokuset bort fra resultatet, men vi stilte med et lite handikap i dag, ettersom regelverket i denne konkurransen er som det er, sier Skinner til MUTV

Med dagens regelverk hadde Chelsea nemlig en fordel. De blåkledde kom ikke inn i turneringen før i kvartfinalen, på grunn av mesterligaspill. Dermed hadde de vesentlig færre kamper å opparbeide seg suspensjonsgrunnlag på.

– Vi spilte fem gruppespillskamper – flere enn de fleste lag – og vi fikk to gule kort på to spillere. Lag som ikke blir med i cupen før i kvartfinalen har ikke tid nok til skaffe seg de kortene, sier Skinner.

– Vi har hatt to spillere ute med suspensjon etter fem kamper mer arbeid. Det er rett og slett en for dårlig regel og det er noe som må bli sett på.

Che United
CHELSEA-SEIER: Pernille Harder sto for ett av tre mål da United røk i ligacupsemifinalen onsdag. Kanskje hadde ting vært annerledes hvis Ella Toone og Hayley Ladd hadde spilt?

Når uhellet først er ute og både Ladd og Toone må stå over, er Skinner dog fornøyd med at han har bredden i stallen til å erstatte dem.

På Kingsmeadow kunne han blant annet både gi danske Signe Bruun sin United-debut og slenge inn Ivana Fuso, som Skinner roser for hardt arbeid og for «å vise sin personlighet, akkurat slik vi ønsker».

I tillegg har United-treneren nysignerte Diane Caldwell i bakhånd, samt nylig ankomne Jade Moore, når hun er tilbake på banen etter sin skade.

– Vi har spillere som ikke er i stallen i kveld som kommer til å utgjøre en stor forskjell. I tillegg har jeg spillere som sitter foran meg (på benken) som kommer til å utgjøre enorme forskjeller i de kommende kampene, sier Skinner.

– Det viser progresjonen, det viser at vi prøver å bygge den bredden som trengs for å konkurrere mot disse lagene på bortebane og i midtuken – når alt går imot deg.

– Er det ikke det som er Manchester United-ånden? Alt er imot oss og vi vet at vi kommer til å slåss imot.

FACEBOOK