– Skal ta opp kampen

Kuszczak har satt seg store personlige mål foran den kommende sesongen.

Polakken har fått 51 kamper mellom stengene siden han i 2006 ble hentet fra West Bromwich. Burvokteren håper å slå ut i full blomst denne sesongen.

– Ja, jeg håper denne sesongen blir mitt store gjennombrudd. Dette blir den femte sesongen min i klubben, og jeg håper å få flere sjanser enn før, sier den 191 centimeter lange målvakten i et intervju med Manchester Evening News.

28-åringens mål er å bevise overfor Fergie at det ikke er behov for å hente inn erstatter for den snart 40 år gamle Edwin van der Sar.

– Nei, utfordringen min er klar; Jeg ønsker å ta over som Manchester Uniteds sisteskanse når han legger opp. Men til tross for at det kan gå lang tid mellom hver sjanse mellom stengene, forsikrer keeperen at han trives i klubben.

– Det er ikke bare enkelt å sitte på benken, for jeg har store ambisjoner og skal utvikle meg som spiller. Men Manchester United er en fin klubb, og jeg føler meg trygg på at jeg blir her i mange år, sier han.

Keeperen fikk elleve kamper på rad når laget var rammet av voldsomme skadeproblemer foregående sesong. Polakken synes imidlertid at han – hvert fall under de vanskelige omstendighetene – kom godt fra det.

– Jeg visste med meg selv at det var helt vesentlig å vise meg frem i løpet av den tiden. Men alle skadene gjorde at vi kom i en vanskelig situasjon. Likevel klarte jeg å nyte hver eneste kamp, og jeg føler at tilliten jeg ble gitt over lengre tid gjorde at formen ble bedre og selvtilliten høyere.

– Nå har jeg som mål å utvikle meg videre og lære ting, så håper jeg at jeg får flere muligheter denne sesongen.