– Skal ikke være noen unnskyldninger

På samme dag som Uniteds treningskamp mot Kristiansund ble offentliggjort, ga også Ole Gunnar Solskjær et intervju til MUTV om sesongoppkjøringen.

United-manageren er i disse dager på ferie i Norge etter det som mildt sagt har vært fem innholdsrike måneder i managerstolen på Old Trafford.

Det betyr derimot ikke at Solskjær lar være å jobbe med neste sesongs planer.

– Man får aldri helt fri fra fotballen. Man tenker alltid på det. Selv om jeg er tilbake i Norge nå, så ser jeg og analyserer kamper, og prøver å finne ut hva som gikk bra og hva som gikk galt i løpet av sesongen, forteller Solskjær til MUTV i et intervju gjort i Kristiansund.

De første fem månedene som United-manager ble en berg-og-dal-bane for nordmannen. Fra den helt fantastiske starten til den nærmest katastrofale avslutningen.

1. JULI: Ole Gunnar Solskjær forventer at spillerne hans kommer tilbake i toppform når de møtes igjen 1. juli.

– Det er kanskje fælt å si det, men jeg får faktisk mer energi til å jobbe hardere når ting går mot meg.

– Ikke misforstå. Det er veldig gøy å vinne. Men etter en slik sesong som vi har hatt tror jeg alle er veldig giret på å vise hva vi faktisk kan, sier Solskjær.

Spillerne returnerer fra ferie 1. juli, og Solskjær har tidligere vært klar på at han forventer at de kommer tilbake i god form.

– Det skal ikke være noen unnskyldninger. Vi skal være klare til 1. juli, sier Solskjær klart og tydelig.

Resten av intervjuet med MUTV kan leses og ses her.