– Skal gjøre mitt beste

Wilfried Zaha håper han får sjansen i United neste sesong og skal gjøre sitt beste uansett hvem som blir ny manager.

Wilfried Zaha, som kom fra Crystal Palace foran årets sesong, har ikke fått den sesongen han helt har håpet på. Han fikk ikke spille så mye før han ble lånt ut til Ole Gunnar Solskjær og Cardiff i januar, men håper nå han kan få sjansen i United neste sesong.

– Manageren må stole på deg og det var ikke tilfellet (under David Moyes) sa Zaha til The Sun.

– Uansett hvem som kommer vil jeg gjøre mitt beste. Jeg har fremdeles en fremtid her. Jeg vil gå inn i pre season og gjøre mitt beste.

Zaha bruker Raheem Sterling som et eksempel på en ung spiller som fikk tillit og slo igjennom. Nå håper han at han selv kan gjøre det samme.

– Raheem Sterling gikk gjennom et tøft år hos Liverpool og det var mye snakk om at han skulle bli lånt ut. Men Brendan Rodgers stolte på han og han fikk den nødvendige erfaringen og slo igjennom.

En annen ung spiller som kan sammenlignes med Sterling, er Adnan Januzaj. 18-åringen har fått flere sjanser i United i år og Zaha mener han fortjener det samme.

ZAHA: I aksjon mot Wigan på Wembley.
ZAHA: I aksjon mot Wigan på Wembley.

– Adnan Januzaj har fått sjansen. Jeg følte jeg fortjente den samme behandlingen.

I en periode der Zaha ikke fikk spille i United gikk det flere rykter om han, blant annet at han hadde hatt et forhold til Moyes sin datter og at Zaha hadde en dårlig holdning. Dette benekter nå Zaha.

– Alle sa «hvordan kan han komme fra Palace og ikke spille. Folk trodde jeg hadde en dårlig holdning og det gikk rykter om at Moyes sin datter på Twitter. Det var rart. Jeg ble plaget for noe jeg ikke hadde gjort. Jeg har aldri møtt henne. Dette er hvorfor Twitter kan være en så negativ ting. Åpenbart gikk ikke sesongen så bra for Moyes.

Helt til slutt roser Zaha United som klubb og gleder seg til å komme tilbake.

– Alle i United får meg til å føle meg som hjemme. De er flotte folk i United – alle sammen.