Pereiras Lazio reddet poeng på overtid mot Ronaldo & co

Vi følger Uniteds utlånte spillere.

Ny helg, nye muligheter. Flere av våre utlånte var i aksjon i helga.

Lazio 1-1 Juventus

Andreas Pereira hadde et bra innhopp i midtuka, og scoret forrige helg, men startet kampen på benken mot Juventus likevel.

I det 77. minutt kom han inn, akkurat samtidig som målscorer Cristiano Ronaldo ble byttet ut for bortelaget.

Det så ut til at det skulle gå mot tap, men mange minutter på overtid slo overtidsekspert Felipe Caicedo til med en utligning, og dermed ble det ett poeng til hvert av lagene.

Pereira var ikke involvert i utligningsmålet, men hadde et helt OK innhopp med verken store plusser eller minuser.

LAZIO-JUBEL: Her etter Pereiras scoring mot et annet Torino-lag, nemlig Torino.

Watford 3-2 Coventry

James Garner var å finne i startoppstillingen til Watford, i anledning deres Championship-kamp mot Coventry, og Garner hadde den målgivende pasningen til Watfords 2-2-mål.

Det skulle vise seg å bli en særdeles hektisk kamp.

Etter 21 minutter hadde vertene ballen i nettet for første gang. Garner fant tidligere United-spiller Craig Cathcart med et hjørnespark. Midtstopperen sendte ballen videre til en annen ex-red, Tom Cleverley, som satte ballen i mål.

Dessverre for «the Hornets» ble målet avblåst for offside.

Senere kom Cathcarts midtstopperkollega, Christian Kabasele, til en mulighet etter en ny Garner-corner, men ballen gikk utenfor. Garner skal også ha vist godt kombinasjonsspill sammen med Kiko Femenia, uten at dette førte til farligheter.

I andreomgangen tok det virkelig fyr. Andre Gray gjorde først 1-0 for Watford, før gjestene utliknet kort tid etter. Sekunder etterpå gikk gjestene også opp i ledelsen.

Få minutter senere måtte resultattavla igjen oppdateres, og denne gangen var også Garner involvert. Midtbanemannen fant William Troost-Ekong med et hjørnespark, som den tidligere Haugesund-spilleren ekspederte i mål.

Og mer jubel skulle det bli for Watford. United-lenkede Ismaila Sarr skaffet de gule og svarte et straffespark. Det tok han selv, og satte inn 3-2. Det ble også sluttresultatet på Vicarage Road.

Garner ble byttet av tre minutter før slutt.

DUELLANT: James Garner gikk i dueller mot Coventry, men fikk også bruk for innleggsfoten.

Swindon 1-2 Darlington

Matej Kovar fikk igjen tillit i Swindons møte med Darlington i FA-cupen. Hjemmelaget var nok som favoritter å regne før kampen mot laget fra to nivåer under, men det gjenspeilte ikke sluttresultatet.

Det var nemlig Darlington som til slutt vant 2-1 og sikret seg avansement i cupen.

Ifølge Swindon Advertiser kom bortelagets første mål etter en forsvarstabbe, der Jonathan Grounds forøkte å heade ballen tilbake til Kovar. Den headingen ble for kort, og gjestenes Adam Campbell kunne lure ballen forbi sisteskansen.

Deretter tok det ti minutter før vertene utliknet, men kvarteret ut i andre omgang tok gjestene på ny ledelsen. Denne gangen kom målet som følge av en voldsom retningsendring via nevnte Grounds.

Dermed 2-1, som også ble sluttresultatet.

SISTESKANSE: Matej Kovar har vært førstevalg på keeperplass hos Swindon denne sesongen.

Charlton 0-1 Plymouth

Også Dylan Levitt fikk sjansen fra start i FA-cupen, da Charlton tok imot Plymouth.

Den walisiske landslagsspilleren leverte etter sigende en god pasning til debutant Marcus Maddison, uten at høyrekanten klarte å gjøre noe ut av leveransen.

Det er for øvrig siste gang Levitt nevnes i Charltons egen oppsummering av kampen.

Oppgjøret endte til slutt med tap for Charlton, etter at Luke Jephcott scoret kampens eneste mål etter drøye timen. Levitt spilte 90 minutter.

TØFF DAG: Det ble en tung dag på jobb for Dylan Levitt og hans lagkamerater i Charlton.

Salford City 2-0 Hartlepool United

Di’Shon Bernard hadde ikke spilt mye hittil etter å ha blitt lånt ut til Salford City, men lørdag fikk han mer enn nok av spilletid – FA-cup-oppgjøret mot Hartlepool endte nemlig med ekstraomganger, og siden Bernard spilte hele kampen ble det 120 minutter for ham her.

Bernard fikk sjansen på høyrebacken (Bernard er egentlig stopper) av nyesjefen Richie Wellens. Han var en del av et forsvar som holdt nullen hele kampen, og i tillegg virker det som om han bidro litt offensivt også, selv om han tilsynelatende ikke var involvert i noen av målene.

Nå gjenstår det å se om han får sjansen i ligaen også fremover. Det er i alle fall en fordel om Wellens liker Bernard.

BERNARD: Debuterte for Uniteds A-lag mot Astana i fjor høst.

Brentford B 1-1 Maidenhead

Max Haygarth fikk 71 minutter for B-laget til Brentford da de tok imot Maidenhead United (fra nivå fem) til treningskamp.

18-åringen var involvert i angrepsspillet til hjemmelaget. Midtbanespilleren kunne fått målgivende etter 70 minutter, da han kom seg løs på venstresiden og fant rekkekamerat Gilbert.

Han klarte dessverre ikke å overliste Maidenheads sisteskanse.

Kampen kan du se i sin helhet på Brentfords Youtube-kanal.

SM Caen 2-1 Nancy

Aliou Traoré spilte fra start da Caen møtte Nancy i Ligue 2.

Gjestene tok ledelsen etter 27 minutter, men bare tre minutter senere sto det igjen uavgjort nordvest i Frankrike.

Traoré pådro seg et gult kort etter én time spilt, og seks minutter ble han også byttet ut.

Til slutt var det Caen som endte med seieren og alle tre poengene. Tre minutter på overtid sikret nemlig Nicholas Gioacchini ledelsen, slik at kampen endte 2-1. Dermed ligger Caen på fjerdeplass, ett poeng bak direkte opprykk.

Kidderminster Harriers 1-1 Leamington

Max Taylor scoret sitt første mål for Kidderminster Harriers forrige helg, og fikk fornyet tillit fra start mot Leamington lørdag.

Der fikk 20-åringen 61 minutter, i en kamp som endte med 1-1.

Dermed tar laget med seg ett poeng i National Leagues (nivå fem) nordlige avdeling.

FIKK EN TIME: Max Taylor spilte 61 minutter lørdag.

Werder Bremen 1-1 Köln

Werder Bremen spilte fredag kveld hjemme mot Köln.

Tahith Chong var på benken fra start, kanskje ikke helt overraskende siden han var ganske svak sist.

Werder havnet under, og i det 74. minutt gjorde de et dobbeltbytte som blant annet involvert at United-vingen kom innpå.

Hjemmelaget var bedre etter dette, Chong var involvert i noen greie angrepssituasjoner før han virkelig bidro med mindre enn ti minutter igjen på klokka. Chong satte fart på kanten, og rykket forbi en motspiller før han slo ballen farlig inn mot feltet. Der handset en motspiller, og straffesparket ble satt i mål av Leonardo Bittencourt.

Werder jaget på videre, og Chong hadde et skuddforsøk som han ikke traff helt med, men uansett et positivt innhopp av United-spilleren.

CHONG: Har her plukket ballen med seg etter utligningen for å løpe tilbake til midtbanen med den, men Werder Bremen rakk ikke flere mål.

Andre:

• Joel Pereira har ikke fått ett minutt spilletid i tellende kamper i løpet av sin tid på utlån i Huddersfield. Det fikk han heller ikke da «the Terriers» spilte 1-1 mot Luton i Championship.
  • Brighouse Town skulle ha spilt lørdag, men på grunn av smitteverntiltak i England, er all ikke-profesjonell fotball satt på pause. Dermed får ikke Jacob Carney spilt fotball for klubben. Keeperen ble kåret til «månedens spiller» i klubben for oktober måned. I stedet satt han på benken da Uniteds U23-lag møtte Brighton fredag.
  • Diogo Dalot var ubenyttet reserve søndag kveld da Milan spilte 2-2 hjemme mot Hellas Verona. Ex-red Zlatan Ibrahimovic bommet på straffespark, og hadde en hands som førte til et annet mål ble VAR-annullert, men han sørget for Milans utligning på overtid.