Skadeproblemer i begge lag

United har skader på flere spillere foran søndagens storkamp, deriblant Eric Bailly (bildet). Men også City har sine bekymringer.

Mens United, i tillegg til suspenderte Paul Pogba, fortsatt må klare seg uten Eric Bailly, råder det usikkerhet med hensyn til Marouane Fellaini og Phil Jones‘ tilgjengelighet.

De to sistnevnte har, ifølge José Mourinho, en viss sjanse til å rekke nabooppgjøret, mens Nemanja Matic, til tross for at han sliter med en mindre skade, helt sikkert vil stille. Michael Carrick derimot, er ifølge manageren «helt uaktuell».

Men også gjestene fra Etihad har sine bekymringer.

VINCENT KOMPANY følte seg uvel i Ukraina.

Kaptein Vincent Kompany var i utgangspunktet tiltenkt en plass i startelleveren til onsdagens bortemøte med Shakhtar Donetsk, men følte seg uvel før kampen og måtte erstattes av Fernandinho.

– Kompany følte seg ikke bra, og selv om jeg ønsket ham på banen ble det isteden en sjanse for en annen, sa manager Pep Guardiola i kjølvannet av å ha sett sine spillere ryke på sesongens første nederlag (1-2) i det som for City var en betydningsløs kamp.

Andre usikre City-kort:

Ifølge MEN er også Fabian Delph usikker for de lyseblå. Han begynte å spy før møtet med de ukrainske ligalederne, og måtte, i likhet med Kompany, kaste inn håndkledet før kampstart i Kharkiv.

Også David Silva — som ble værende igjen hjemme da lagkameratene dro til Ukraina, blir opplyst å være «noe tvilsom» til møtet med Manchesters stolthet.

Helt uaktuelle:

Fra før av er det klart at hamstringskadde John Stones — i tillegg til langtidsskadde Benjamin Mendy, er uaktuell til søndagens derby.